![]() |
Mi sie gra podobala i jest fajny dubbing;)
|
juz jest wersja witaminki 1.1 :D szybko to idzie ;)
|
https://twitter.com/theflow0/status/771055932403019776/
My body is ready A tak się dziś meczyłem z Killzonem, zrzuciłem go i nie działała :( |
Ja tam czekam az kurz opadnie i wyjda wersje stabilne itd. wtedy zainstaluje 3.60 ;)
|
Ja z updatem czekam tak jak Berion do jakiegoś kexploita dla ePSP i możliwości uruchamiania gier z PSX-a :P
Aczkolwiek nowa Vitamina (1.2) zapowiada się nieźle :D |
Zapowiada sie nader ciekawie :)
|
No to mamy wersje V 2.0
|
I instalowanie po FTP;)
|
Cytat:
Co do PSX, wystarczyłoby pewnie przeportować ePSXe, z tego co wiem to na Androidach o porównywalnej specyfikacji chodzi znośnie, a tutaj przecież nie ma narzutu OSu i dżawy. |
Tak, tylko po co? Dla filtrów? Analogicznie można by pomyśleć o porcie PPSSPP. Mamy przecież natywną emulację - trzeba tylko kexploita znaleźć ;)
|
Filtrów, save state, PAR. Te oficjalne emulatory są do dupy, najbardziej mnie wkurza że szyfrują wirtualną kartę pamięci i nie skalują nearest neighbour tylko jakimś syfem przez co wszystko jest rozmazane... Nawet rozciągają lekko ekran. A daj Pan spokój, kiła i mogiła. ;]
A czy PPPSSSPPPPPPPPPP nie jest za mocny na taką konsolę? |
Co do PPSSPP to myślę, że to kwestia optymalizacji, niestety autorzy stwierdzili, że nie będą go portować na Vitę gdyż ta ma natywny emu PSP.
|
@Berion
http://www.euro.com.pl/playstation-t...ation-tv.bhtml Przeplaciles :-(. Biore chocby na pamiatke. |
To stare ceny bo jak byłem tam to mi powiedzieli że mają za 500zł z jakimiś grami w bundlu...Zdębiałem.
W ogóle był taki okres kiedy Sony zasugerowało właśnie 100zł, aby pozbyć się pleśni z magazynów. I przez pewien czas taka była ich cena. Być może www nie aktualizują, albo tak są poinformowani tam gdzie byłem. I taka cena to jest idealna za ten kadłubek, no ale trudno, 150 też jakiś wielki majątek nie jest. |
Czy coś jest wartego uwagi na PSTV posiadając PSP, PS2 oraz PS3? Czy tylko urządzenie nadaje się do streamowanie obrazu z PS4?
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:17. |