![]() |
>> Post nr.9 i plusy ;p
|
Niby tak ale co ci po pudelku, ktorego nie mozesz uzyc.Jedyny plus to ta wbudowana pamiec:)I vite tez mozna aktualizowac offline-oczywiscie plik i tak trzeba pobrac. Slim tez ma "port" usb-nie pelno wymiarowy ale ma wiec kabelek i jazda;) A twoje pudeleczko sie kurzy teraz i trzeba miec dual shocka aby go uzywac;)
|
Jestem cierpliwy. ;) Za rok czy dwa nie będzie już tego w sklepach.
Z tego co czytałem to można offline, ale wymagany jest content manager, np. jeśli scenowy QCMA to i tak jest to kretyńskie i plik z XML taki jak na serwerze u Sony. A tak, wkładam po prostu pendrive'a jak na PS3 i wiola. Nikt nie pisał nigdzie, że da się przez pendrive (na przelotce). DS i tak mam tak czy siak, choć dopiero sens to będzie mieć wraz z zakupem PS4 (o ile w ogóle to kupię, jakoś mnie nie ciągnie jeszcze aby wyładować 1800zł (tyle będą kosztować PS4 Neo) - i znowu problem braku dostępu do danych, ohydnego GUI którego nie można dostosować itd.). |
Kupić czy nie kupić? Oto jest pytanie. xD
|
Berion, pytałeś o aktywację?
http://wololo.net/talk/viewtopic.php?f=116&t=46666 |
Elegancko. Dzięki za informację. Tylko co z NP Account ID jak wszystkie programy tylko odczytują ireg/dreg?
|
A tego to już nie wiem :P Ale mnóstwo osób potwierdza, że działa.
|
Nie no, samo generowanie act.dat pewnie działa, ale to tylko połowa sukcesu, umożliwiająca przeszczep licencji lub w przyszłości może nawet wygenerowanie lewych. Ale potrzeba jeszcze przypisać sobie save'y i trofea. Czyli muszę czekać dalej. :D
|
No dobra slowo czynem sie stalo i zostalo potwierdzone oficjalnie ze jest mozliwe uruchamianie backup-ow gier z vity , wiec wszystkie sceny lacznie z ta z zatoki :szczerb: beda zdecydowanie ozywione :D
|
Tylko że witowe karty są znaczone przy pierwszym włożeniu cartridge'a do konsoli (tak mi się coś o uszy obiło). ;) Chyba że pirat ustawia się już na to, że nigdy konsoli z SEN żenić nie będzie i/lub nie zależy mu na banie.
|
banan jest mur beton tylko po zainstalowaniu henkaku ;)
|
Cytat:
|
Vitamin'ka wyciekła. Właśnie dumpuje swoją grę.
Kto chętny sprawdzić czy mu się zainstaluje i zadziała? Nie waży dużo :) |
Daj link na PW:)Do Vitaminki;)
|
Może być link tutaj? bo kajś na wololo widziałem ale nie pamiętam już gdzie :) wrzucę na jakiś hosting
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:17. |