![]() |
Wciśnij X. Wgrany zostanie czysty rejestr (czyli stracisz swoje konta). Jeśli nie masz backupu to przykro mi, ale bezpowrotnie (a tyle razy mówiłem żeby mieć kopię ustawień i kluczy no ;)). Tzn. jeśli znasz swój NP Account ID (być może jest ok w zepsutej kopii) możesz się uratować, ściągając oba i na PC zmieniając obecny identyfikator na swój i z powrotem kopiując rejestr (usuń też jego kopię w /etc/backup).
@Misiozol "Marsz pokutny odwołany". Mam sporo gier głównie na PSX, które trzeba jakoś aktywować na innej konsoli (przypominam, że mam dwie). A jak to zrobić nie łącząc się z SEN i to bez ryzyka bana? I Tajemnica Sagali rozwiązana. :P - - - A tak swoją drogą to nie była wina ReactPSN, działa ok. A więc czego? Nie wiem. |
Cytat:
|
Mam to samo jak to naprawić? Nie posiadam kopii zapasowej.
|
Zepsuty xRegistry.sys
Ilość załączników: 1
Bootuje się do fal, potem wyświetla... BSOD! :haha:
Po wciśnięciu iks, stary plik zmienia nazwę na xRegistry.val, zastępuje go nowym pustym - czyli traci się wszystkie konta i przypisane do nich dane. Zależnie od uszkodzenia, konta może wykryć ale i tak kasuje ich identyfikatory, więc i tak nie ma innej rady niż przywrócić sobie z kopii. Ciekawostka. PS: ReactPSN v4.20+ rozwala rejestr na Rebug 4.80 (na 4.78 działa poprawnie). |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:10. |