![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne Blu-ray, Ultra HD Blu-ray, HD DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt Blu-ray, HD DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 12.01.2010
![]() |
Dokładnie masz rację... spróbuję wieczorem Nero 7.0 i ten program co poleciłeś.. Dzięki ynsiwy za pomoc.. Może ktoś inny ma jeszcze jakiś pomysł
![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Nowy na forum
![]() |
Co mogę na szybko powiedzieć.. właśnie włączyłem nagrywanie programem Ashampoo Burning Studio 2010 - najlepsze, że w internecie na stronie producenta jest pełna legalna darmowa wersja.. Powiem tak.. Jestem pod wrażeniem tego programu.. Naprawdę.. Nero (darmowe) się przy nim kryje.. co najważniejsze - była możliwość wyboru czy TAO czy DAO .. dałem TAO.. na razie się nagrywa.. .. jak się nagra to nagrywam następne .. Dam znać jak wszystko będzie nagrane. Zobaczymy jakie będą wnioski.. ale coś czuję... że cała wina była po stronie Nero :/ Pomijając kasę, która poszła na płytki w błoto to ten czas....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
![]() |
A więc pierwsze podsumowanie:
Ashampoo Burning Studio 2010 - nagrał płytkę - wyszedł komunikat, że jest ok.. Fajny program.. niestety płyta po włożeniu nie jest czytalna.. BurnAware Free - narazie zwycięża .. nagrał płytkę i wszystko działa.... |
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
blu ray błąd, dao błąd, lg błąd |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Moja nagrywarka płyt Dvd-r/rw nie odtwarza płyt dvd. Co zrobic? | Dragox | Napędy optyczne DVD | 31 | 09.08.2007 09:43 |
Nagrywarka LG ced 8120B nie czyta płyt | adam.czubkowski | Flashowanie/Firmware/Podkręcanie napędów optycznych | 7 | 27.10.2005 19:51 |
Nagrywarka LG widzi płyty CDR a nie widzi DVD | Jerremi | Napędy optyczne CD | 3 | 22.10.2005 23:45 |
problem z nagrywaniem płyt LG | Tomasz | Napędy optyczne CD | 3 | 16.12.2001 16:07 |
Czy do nagrywania plików *.bin potrzebna jest nagrywarka obsługująca DAO ? | Statom | Napędy optyczne CD | 1 | 14.10.2000 14:43 |