![]() |
Problem z zainstalowaniem
Witam wszystkich , nie wiem czy wybrałem odpowiednie forum lecz może ktoś może pomóc mi w rozwiązaniu problemu. Kupiłem ostatnio podzespoły na nowy komputer jednym z nich był LG GGC-H20L problem w tym że nie dostałem żadnych płyt instalacyjnych do tego urządzenia. Zainstalowałem LG FW update z nadzieją że zainstaluje nowe sterowniki ale nic z tego tymczasem obecna wersja to 5.1.2535.0 z 2001 roku i nie potrafię ich zastąpić nowymi. Do miejsca zakupu też nie pójdę bo mam całe [ 1400km] . Proszę o pomoc???
|
Cytat:
|
Cytat:
Wielkie dzięki za zainteresowanie,chcę w pełni korzystać z tej nagrywarki a w tej chwili ledwo otwieram filmy,chodzi również o lektor blu-ray Trochę to dziwne z tą wersją OEM bo wydałem na kompa ponad 7000 tys więc chyba by mi nie wciskał tego. Czy możesz mi doradzić co trzeba zrobić by usprawnić tą nagrywarkę |
Cytat:
|
Cytat:
postawiłem na grafikę i procesor a czytnik blu-ray jest dla mnie wystarczający,gdybym dorzucił z 200 zł byłaby nagrywarka ale 7300 bez monitora to spory wydatek a reszty podzespołów nie chciałem zmieniać obudowa-Antec Gamer Tvelve Hundred płyta-Asus P6T WS PRO iX58 procesor-i7 920 RAM-Corsair XMS3 DHX 2*2GB 1600 Mhz DDR3 garfika -Asus EN 280GTX OC zasilacz-Corsair 750 watt HDD-WD Veloci Raptor 150GB +Samsung F1 1 tetra i LG sam widzisz że trochę niewypał z tą wersją OEM ale wielkie dzięki za pomoc. |
tetre to miały bobasy miedzy nogami... || raczej chodziło o tera
trzeba było sobie jeszcze jednego Raptora kupić i w RAID połączyć ! |
Cytat:
Dzięki za poprawkę |
Kurcze... to chyba miałeś tyle kasy zaplanwane na kupienie komputera... ale ja odkąd kupiłem ps3 to chyba już nie będę inwestował w PC zbytnio, bo dla mnie mija się to z celem... chyba jakiś off top się z tego zrobił :D
|
No... sprzęt niekiepski. Ale zamiast 280GTX, włoźyłbym HD4870X2...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
wydaje mi się że występowały dwie odmiany tej nagrywarki jedna "ładniejsza" a druga typowa dla LG jeśli chodzi o wygląd panela zewnętrznego, być może ten "ładniejszy" jest wersją BOX (tak robił m.in. BenQ z modelem DW-1640). @pierrekubica wklej zdjęcie napędu :)
|
moja wersja box
Ilość załączników: 1
nawet nie brzydko;)
|
no, to jest na pewno BOX, moja jest identyczna
|
Tez tak myślę moja również jest identyczna i trzeba przyznać, ze jak na nagrywarkę wyglada dość ciekawie.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:00. |