Powrót   Forum CDRinfo.pl > >

Napędy optyczne Blu-ray, Ultra HD Blu-ray, HD DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt Blu-ray, HD DVD



Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post
 
Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 27.02.2009, 22:39   #121
dnb8
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 24.02.2009
Posty: 2
dnb8 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Dzieki za odp. Czechoj czyli musze jeszcze upgradowac maszyne
pozdrawiam.
dnb8 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

  #ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec
 
 
 
Data rejestracji: 29.12.2008
Lokalizacja: Sieć globalna
Wiek: 31
Posty: 1227
 

CDRinfo.pl is online  
Stary 31.03.2009, 07:47   #122
ALEX-77
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 24.07.2002
Posty: 18
ALEX-77 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
problem z aktualizacja firmware YL05 ;-((

Panowie szukam pomocy otóż mam nagrywarke LG GGW-20L i chciałem wgrac najnowsze firmware YL05 obecnie mam Yd03 czym one się różnią ??i teraz najwazniejsze jak odpalam programik zeby upgradowac do YL05 to nie wykrywa mi napędu mam puste okienko ,co mam zrobic w takm wypadku ?? jak podłaczyć ?? próbowałem juz chyba wszystkiego ale dalej to samo .
ALEX-77 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 01.04.2009, 18:38   #123
asd11
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 07.12.2002
Lokalizacja: Lunuskie
Posty: 2
asd11 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez ALEX-77 Podgląd Wiadomości
Panowie szukam pomocy otóż mam nagrywarke LG GGW-20L i chciałem wgrac najnowsze firmware YL05 obecnie mam Yd03 czym one się różnią ??i teraz najwazniejsze jak odpalam programik zeby upgradowac do YL05 to nie wykrywa mi napędu mam puste okienko ,co mam zrobic w takm wypadku ?? jak podłaczyć ?? próbowałem juz chyba wszystkiego ale dalej to samo .
Cos mi sie wydaje ze masz naped w wersji OEM a bios YL05 jest do wersji BOX i dlatego przy próbie upgrade flasher nie widzi ci napedu.
__________________
Asd11
asd11 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 23.04.2009, 08:51   #124
olo78
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 23.04.2009
Posty: 1
olo78 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Witam wszystkich

nabyłem BD COMBO LG GGC-H20L i podłączam ją do płyty gigabyte ze zintegrowaną kartą Intel G41 z wyjsciem HDMI. Niestety po próbie włączenia filmu przy pomocy PowerDVD wywala mi błąd z kodem, niestety kod nie znany z tego co sie zdazyłem zorientowac tyczy sie grafiki. Programik do testowania Cyber Advisor dołączony do softu faktycznie wskazuje problem grafiki. Nowe stery nic nie pomogły....
Czy czeka mnie zakup zewn. grafiki czy moze jest na to jakis sposob?
olo78 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 23.04.2009, 23:27   #125
zorg
Caliente
 
Avatar użytkownika zorg
 
Data rejestracji: 30.09.2002
Lokalizacja: Zorgberg
Posty: 3,402
zorg jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>zorg jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>zorg jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
olo78

mysle ze AnyDVD bedzie lekarstwem na te bolaczke
__________________
zorg jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 17.05.2009, 18:40   #126
angela83
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 28.02.2009
Posty: 11
angela83 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez czechoj Podgląd Wiadomości
Ma ktoś może "tego sprzęta" cena jest w miarę przystępna.

cena przystępna a i sprzęt bardzo dobry generalnie LG dobre nagrywarki i odtwarzacze BR robi
angela83 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 18.05.2009, 10:31   #127
sobrus
Jukebox Hero
 
Avatar użytkownika sobrus
 
Data rejestracji: 17.09.2004
Lokalizacja: Back for the Attack
Posty: 10,800
sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
LG robi generalnie robi dobre i niezawodne sprzęty - to moja ulubiona firma
Uzywam ich sprzętów od ponad 10 lat i z każdego zakupu jestem zadowolony. No może poza jedną nagrywarką CDRW. W dodatku mają dobre ceny.
Oczywiście poszukiwacze "najlepszych" sprzętów "z większą klasą" mogą szukać dalej.

Z nagrywarek generalnie polecam Pioneera, ale mam też LG 4163 i jest pierwsza klasa
sobrus jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 19.05.2009, 15:45   #128
mondi
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 18.05.2009
Posty: 16
mondi w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
jak dla mnie Lg robi najlepsze odtwarzacze - i to mi wystarczy nie musi byc moją ulubioną firmą - liczy sie obiektywna ocena przede wszystkim niezawodnosci sprzętu
mondi jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 04.10.2009, 18:59   #129
zzulus
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 19.01.2005
Posty: 9
zzulus w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Witam.
A ja mam problem
Płytka traxdata printable x4 - daję nagrywaj x4 a leci max 1,5...
bios yl05 palnik przyszedł z usa bez pudła, vista x64 ultimate proc q8200, asus p5q-le ich10. w viscie nie instaluje sie chyba aspi, ma może ktos jakiś pomysł
zzulus jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 04.10.2009, 19:05   #130
czechoj
Dziadek
Zlotowicz
 
Avatar użytkownika czechoj
 
Data rejestracji: 24.06.2002
Lokalizacja: dolnośląskie
Posty: 5,954
czechoj jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>czechoj jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>czechoj jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>czechoj jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>czechoj jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>czechoj jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>czechoj jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>czechoj jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>czechoj jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>czechoj jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>czechoj jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
sprawdź na innych płytkach, później będziesz sie martwił... domyślam się, że chodzi o płyty BD
__________________
czechoj
APLIKATOR _ REKULTYWATOR
czechoj jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 05.10.2009, 14:23   #131
zzulus
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 19.01.2005
Posty: 9
zzulus w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez czechoj Podgląd Wiadomości
sprawdź na innych płytkach, później będziesz sie martwił... domyślam się, że chodzi o płyty BD
Tak dokładnie chodzi o płytki BD, DVD wszelakiej maści zgrywa z max prędkościa.
Z drugiej strony to mozna poczekac te pare minut wiecej niz przepłacać 2-3 krotnie (traxdata printable bd-r 25 cena 15 zł!!!!)
pozdrawiam
zzulus jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 05.10.2009, 17:48   #132
czechoj
Dziadek
Zlotowicz
 
Avatar użytkownika czechoj
 
Data rejestracji: 24.06.2002
Lokalizacja: dolnośląskie
Posty: 5,954
czechoj jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>czechoj jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>czechoj jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>czechoj jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>czechoj jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>czechoj jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>czechoj jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>czechoj jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>czechoj jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>czechoj jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>czechoj jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
myslę że może byc to spowodowane brakiem w firmware, strategi zapisu danej płyty. W tym modelu dawno nie mieliśmy nowego biosu
__________________
czechoj
APLIKATOR _ REKULTYWATOR

Ostatnio zmieniany przez czechoj : 05.10.2009 o godz. 17:52
czechoj jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 22.11.2009, 20:35   #133
pik33
Bywalec
 
Data rejestracji: 03.10.2001
Posty: 50
pik33 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Trzeba wyłączyć w nero zarządzanie błędami, czy jak to się nazywa - jest w opcjach wyboru nagrywarki. Inaczej nagrywa z połową prędkości, bo weryfikuje w locie.
pik33 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 25.11.2009, 19:50   #134
zzulus
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 19.01.2005
Posty: 9
zzulus w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Rzeczywiście. To działa. Wielkie dzięki.
zzulus jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 28.03.2010, 09:59   #135
KarolluZ
Guru
 
Avatar użytkownika KarolluZ
 
Data rejestracji: 29.06.2002
Lokalizacja: Świdnik City
Posty: 1,199
KarolluZ zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Odtwarzanie płyt BD

A możecie mi napisać jak to u was jest z odtwarzaniem/odczytem oryginalnych płytek BD ? Chodzi mi o filmy/koncerty. Jakiejkolwiek płytki nie zakupie to na kompie tego nie obejrzę, bo mieli, mieli płytką i nic... Muszę za każdym razem odpalać ps3 :-/ Co prawda nie robiłem jeszcze update FW ;-p więc chciałbym pierw się Was o to zapytać :-) A mam właśnie LG GGW-H20L (BOX)
__________________
KarolluZ ruleZ
KarolluZ jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Tagi
blu-ray, ggw-h20l, nagrywarka

Opcje związane z dyskusją
Tryby wyświetlania

Twoje uprawnienia:
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz umieszczać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB codeWłączone
EmotikonkiWłączone
Kody [IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone

Teleport


Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:10.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.