![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne Blu-ray, Ultra HD Blu-ray, HD DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt Blu-ray, HD DVD |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
![]() |
Nagrywanie płyty blu ray DVDfab-em nagłe zatrzymanie
Witajcie
Posiadam samsungowską nagrywarkę zewnętrzna Blu Ray-a. Właśnie wypalam nią już 3 bądź 4 płytę. Wczesniej paliłem Imgburnem a teraz postanowiłem DVDfab 9. Wypalam film w 3D rozmiar około 45 GB. Wszystko szło pięknie do momentu 49% gdzie nagle sie zatrzymało i słychać tylko jak mieli płytę w napędzie a prędkość zapisu spadła do 0.1x. Czas oczekiwania z dwóch godzin zrobił sie na 16 i cały czas rośnie. Płyta to BD-RE 50GB. Już wcześniej na niej paliłem i nie było problemów. To jest jakiś przejściowy błąd czy nie ma sesnu czekać i anulowac? Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Jaki odtwarzacz Blu ray i głośniki kupić? | muzgotrzep | Domowy sprzęt Audio/Video (nagrywarki, odtwarzacze DVD, Blu-ray, odtwarzacze sieciowe, TV) | 23 | 24.12.2014 09:28 |
Czy ten obraz blu ray ma kod regionalny? | naimad89 | Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray | 1 | 03.12.2014 07:06 |
Czy można dodać audio pl do obrazy płyty blu ray | naimad89 | High Definition | 24 | 15.08.2014 11:03 |
Blu ray z SACD i 1 bitowym przetwornikiem. | muzgotrzep | Domowy sprzęt Audio/Video (nagrywarki, odtwarzacze DVD, Blu-ray, odtwarzacze sieciowe, TV) | 2 | 16.01.2014 13:13 |
Nagrywanie płyty - zbyt długo | torch | Napędy optyczne DVD | 1 | 07.04.2006 09:45 |