![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne Blu-ray, Ultra HD Blu-ray, HD DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt Blu-ray, HD DVD |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
egipski bóg
Data rejestracji: 28.02.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Łamiecie prawo ściągając programy służące do kopiowania tych płyt, łamiecie prawo chodząc do wypożyczalni i kopiując te filmy. Nie łamiecie prawa kupując filmy oraz programy do ich kopiowania, na własny użytek. I nie nie poniosło mnie. Chcecie to rozmawiajcie o tym na PW, nikt nie będzie miał problemu. To forum jest ogólnodostępne i administratorzy nie mogą pozwolić sobie na takie rozmowy, bo to oni będą ścigani za pomoc w piractwie
![]() Nie jesteśmy forum warezowym, a jak by nie patrzeć ciągle łamiecie regulamin tego forum
Ostatnio zmieniany przez ynsiwy : 27.04.2010 o godz. 14:46 |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 14.01.2009
![]() |
Kto moze ja łamie? Jak mam orginal to moge sobie kopie zrobic to jest legalne i nikomu nic do tego
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
egipski bóg
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Stały bywalec ;)
![]() |
No nie moge ale ja mam swoj orginalny hehehehe .
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Stały bywalec ;)
![]() |
A poza tym nowa aktualizacja dvdfaba beta daje mozliwosc juz z calym menu zrobienie filmu WKONCU .
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 05.02.2006
![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Stały bywalec ;)
![]() |
No jak mozna nie rozumiec?
Chodzi o to ze jak wczesniej robiles film to byl tylko sam film bez menu czyli wyboru scen itp dodatkow itp. Teraz mozesz zrobic wszystko zeby bylo . Teraz chyba rozumiesz? |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Stały bywalec ;)
![]() |
A co w tym dziwnego Domi? Nie dziwmy się tylko odpowiadajmy na pytania jeśli znamy odpowiedź. Dziękuję za odpowiedź Domi. Mam jeszcze jedno pytanko. Czy jest możliwość wyłączenia wyświetlania logo DVDFaba w lewym górnym rogu ekranu po kompresji (wersja DVDFab 7.0.4.0).
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Administrator
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jest możliwość - trzeba go kupić.
|
|
|
|
#10 |
|
Stały bywalec ;)
![]() |
Sądząc po tej ciszy w tym temacie to nikt nie ma już problemów z nagrywaniem na nośniku Blu-ray. Ja dodatkowo od jakiś dwóch miesięcy stosuję nadruk na płytach, wygląda rewelacja!!!
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Wymiatacz
Data rejestracji: 14.12.2003
![]() |
Ja mam taki problem i raczej spory posiadam odtwarzacz stacjonarny Pioneer BDP-320 wcześniej u brata nagrywałem nagrywarką LG BH10LS30 i wszystko chodzi jak należy w piątek kupiłem po długim zastanowieniu i chyba błędnym Lite-On iHBS112-37 i nagraną na niej płytę odtwarzacz nie czyta, jaka może być tego przyczyna czy lite-on nagrywa inaczej niż prawie 2 letni LG i wywaliłem 6 stów w błoto, dopisze że płyta nagrana liteonem w kompie chodzi bez problemu, posiadam system XP, kopiuje jak pisano wyżej w postach najnowszym DVDFab na płytach Fortis może nośnik nie najlepszy ale nagrany na LG chodzi bez problemu
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
egipski bóg
Cytat:
Jedyne co mi w tej chwili przychodzi do głowy, czy firmware jest aktualne, oraz czy jest najnowsza wersja DVDFaba
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Wymiatacz
Data rejestracji: 14.12.2003
![]() |
firmware nie ma nowszego, może kiedyś powstanie, DVDFab najnowszy, ale właśnie sprawdziłem u sąsiada ma tani odtwarzacz samsunga i tam czyta to czyż by pioneer się zabezpieczył przed kopiowanie na liteonie dziwne to
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Stały bywalec ;)
![]() |
Nadruk a jakim programem drukujesz na plytach ? Bo ja np nie moge nic nadrukowac mimo ze mam nagrywarke i plyty do tego przeznaczone .
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
egipski bóg
musisz kupić drukarkę, która ma podajnik i drukujesz jak na papierze
|
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| blu-ray, nagrywanie, nagrywanieblu-ray, poradnik blu-ray |
|
|
Podobne dyskusje
|
||||
| Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
| podczas nagrywania plyt dvd nagrywarki sie wieszaja | tarnowitz | Napędy optyczne DVD | 28 | 27.05.2005 16:58 |
| "zawieszanie sie" procesu nagrywania | Mjoker | Napędy optyczne CD | 5 | 12.06.2004 14:42 |
| Pare pytan na temat plyt DVD i ich nagrywania | Radaar | Napędy optyczne DVD | 6 | 20.03.2004 18:10 |
| restart komputera podczas nagrywania plyt | MiNos | Napędy optyczne CD | 3 | 29.02.2004 01:51 |
| Frustrujacy problem nagrywania plyt pod W2K Proff. | mrdeath | Napędy optyczne CD | 2 | 26.02.2003 12:07 |