![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne Blu-ray, Ultra HD Blu-ray, HD DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt Blu-ray, HD DVD |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 14.01.2009
![]() |
Ale ja mowie o drukowaniu laserem w nagrywarce przeciez jest technologia light scrible czy cos takiego probowalem ale lipa nie daje rady tego ogarnac .
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Zamaskowany
![]() Data rejestracji: 12.10.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
A płyty Blu -Ray są dostępne jedynie do nadruku w drukarkach(PRINTABLE) |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Stały bywalec ;)
![]() |
Jaki zal szkoda . Ale drukarki nie bede kupowal specjalnie dla plyt a ma ktos z was linka ile takie cos kosztuje?
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
egipski bóg
Data rejestracji: 28.02.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 05.02.2006
![]() |
Właśnie takiego Canona sobie kupiłem i u mnie jest przeznaczona tylko do nadruku płyt. Nadruk na płytach naprawdę wygląda rewelacyjnie, jakość jest pierwsza klasa. LightScribe to jest pomyłka, tu nie ma mowy o kolorach i w ogóle ta technologia to od początku chłam.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Stały bywalec ;)
![]() |
No chlam ale ja nie bede kupywal drukary specjalnie dla plyt za 350zl az taki bogaty nie jestem . Wolal bym kupic sobie za to plyty czyste np . Ale jak ktos lubi to pewnie jak bym mial kase kupil bym z checia . Pozdro
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
egipski bóg
ja miałem podobnie, raz panasonic nie czytał tych fortisów, a raz ps3 nie czytało. A raz działało i tu i tu. Wydaje mi się, że powinieneś kupić jakiś lepszy nośnik i spróbować nagrać
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Stały bywalec ;)
![]() |
Bo wlasnie to tak jest BD to nowosc i pojawiaja sie problemy roznej masci . Poprostu liteON dla plyt BD nie jest dobra nagrywarka niestety czytalem testy i LG bije ja na glowe pod wzgledem mniejszej bledowosci nagranych plyt .
Ja mam LG BH08LS20 i nagrywa naprawde dobrze chyba ze poprostu cos zle nagrales moze jakiegos pliku brak albo predkosc za duza . |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Wymiatacz
Data rejestracji: 14.12.2003
![]() |
Cytat:
pierwszy test nagranie na liteonie drugi na LG |
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 05.02.2006
![]() |
Cytat:
Proszę mi powiedzieć jak sobie radzi DVDFab z zapisem BD ale dwuwarstwowego. Czy ktoś już próbował zapisywać taki nośniki. Mam kilka sztuk materiałów, które potrzebuję zapisać na BD-DL, ale przed tą czynnością wolę się najpierw zapytać jako, że DL trochę kosztuje. Ostatnio zmieniany przez joujoujou : 11.07.2010 o godz. 21:59 Powód: EDYTUJ NIE GRYZIE!!! |
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Wymiatacz
![]() |
Cytat:
, choć może jak pali RW to może i BD-DL by działało
|
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Wymiatacz
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 22.07.2010
![]() |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
egipski bóg
ja uważam, że powinieneś spróbować z jakimś lepszym nośnikiem, bo fortisy są po prostu słabe
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Wymiatacz
![]() |
Nawet nagrane na verbatimie niestety stacjonarka nie odpala, a teraz najlepsze jak nagram na BD-RE (RW) czyta na stacjonarce mojej i jeszcze 3 modelach bez problemu, nie wiem co jest grane czy nagrywarka jest popsuta i mam wysłać do naprawy.
|
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| blu-ray, nagrywanie, nagrywanieblu-ray, poradnik blu-ray |
|
|
Podobne dyskusje
|
||||
| Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
| podczas nagrywania plyt dvd nagrywarki sie wieszaja | tarnowitz | Napędy optyczne DVD | 28 | 27.05.2005 16:58 |
| "zawieszanie sie" procesu nagrywania | Mjoker | Napędy optyczne CD | 5 | 12.06.2004 14:42 |
| Pare pytan na temat plyt DVD i ich nagrywania | Radaar | Napędy optyczne DVD | 6 | 20.03.2004 18:10 |
| restart komputera podczas nagrywania plyt | MiNos | Napędy optyczne CD | 3 | 29.02.2004 01:51 |
| Frustrujacy problem nagrywania plyt pod W2K Proff. | mrdeath | Napędy optyczne CD | 2 | 26.02.2003 12:07 |