![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne Blu-ray, Ultra HD Blu-ray, HD DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt Blu-ray, HD DVD |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 06.01.2008
![]() |
![]()
Mam nagrywarkę stacjonarną Samsung HDD DVD Recorder Model -DVD-HR770 EDC z dyskiem 160 GB . I mam z nią pewien problem . Odtwarza normalnie , lecz przy nagrywaniu na płytę DVD nagrywa normalnie , a po zakończeniu nagrywania gdy aktualizuje płytę to trwa to bardzo długo , wcześniej tak nie było , a gdy chcę zakończyć jakąś płytę DVD nagraną na tej nagrywarce to operacja dochodzi do 99 % i się zatrzymuje , lub po zakończeniu operacji wyświetla się komunikat , że płyta została zakończona , a po wyjęciu i ponownym uruchomieniu płyta nie jest zakończona lub pokazuje komunikat " Brak listy nagrywania " i w " Menu " nagrywarki w" Menadzeże dysku " pokazuje mi , że dysk jest czysty pomimo tego , że były na nim nagrane filmy i nie zostały skasowane przezemnie , a gdy próbuję coś na nim nagrać to pokazuje mi komunikat " Błędy nagrywania " . Co może być przyczyną takiego działania nagrywarki i co z tym zrobić . Na dysku twardym nagrywa normalnie .
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Brak odczytu płyt DVD w DVD Samsung DVD P355 | RadeckNedved | Domowy sprzęt Audio/Video (nagrywarki, odtwarzacze DVD, Blu-ray, odtwarzacze sieciowe, TV) | 5 | 24.03.2009 14:04 |
Problem z nagrywaniem na DVD | kubasek111 | Napędy optyczne DVD | 4 | 18.09.2007 16:09 |
liteon SHM-165P6S problem z nagrywaniem obrazów płyt DVD | AnthraXsc | Napędy optyczne DVD | 0 | 21.02.2007 20:47 |
Jaką kupić nagryware DVD z niżej wymienionych ? | mistrzu84 | Napędy optyczne CD | 17 | 17.02.2006 23:04 |
Projekt Freeware | Calme | Komputery - oprogramowanie i sprzęt | 0 | 16.05.2005 20:31 |