![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Domowy sprzęt Audio/Video (nagrywarki, odtwarzacze DVD, Blu-ray, odtwarzacze sieciowe, TV) Tematy poświęcone stacjonarnym nagrywarkom, odtwarzaczom audio/video oraz sieciowym odtwarzaczom multimedialnym. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#6 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 02.05.2010
![]() |
Witam nowego forumowicza. Sam na tym forum jestem nowy więc poszę o wyrozumiałość.
Odnośnie nagrywarki, rozumiem że to stacjonarna nagrywarka dvd z lub bez dysku twardego. Sam miałem taka kilka lat temu i mozna było fajnie nagrywać z kaset i tunera wbudowanego. Możesz sprawdzic czy nagrwarka jest jest double layer czy nie. Jeśli nie to pozostaje nagrywanie na pojedynczych płytach 4,7Gb. Zakładam że to nagrywarka jednowarstwowa, problem można rozwiązać doknujac zmiany kompresji czyli jakości nagrywania. Możesz to zrobić eksperymentalnie im gorsza jakośc tym więcej nagrasz maeriału z VHS.
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Stacjonarna nagrywarka z HDD, podanymi kryteriami do 1000 zł. | JaJachu | Domowy sprzęt Audio/Video (nagrywarki, odtwarzacze DVD, Blu-ray, odtwarzacze sieciowe, TV) | 2 | 07.02.2009 22:39 |
Stacjonarna nagrywarka VRO na XVID | kris68 | DVD-Video | 1 | 04.10.2007 20:02 |
DLA NOWYCH USEROW !!!! z pytaniem co kupic za nagrywarke DVD!!!!!! | legion | Napędy optyczne DVD | 1644 | 19.08.2005 10:56 |
Stacjonarna nagrywarka DVD Panasonic DMR-HS2 | pepe26 | Napędy optyczne DVD | 1 | 02.11.2003 15:35 |
Czy do nagrywania plików *.bin potrzebna jest nagrywarka obsługująca DAO ? | Statom | Napędy optyczne CD | 1 | 14.10.2000 14:43 |