Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Domowy sprzęt Audio/Video (nagrywarki, odtwarzacze DVD, Blu-ray, odtwarzacze sieciowe, TV)

Domowy sprzęt Audio/Video (nagrywarki, odtwarzacze DVD, Blu-ray, odtwarzacze sieciowe, TV) Tematy poświęcone stacjonarnym nagrywarkom, odtwarzaczom audio/video oraz sieciowym odtwarzaczom multimedialnym.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 13.03.2008, 21:57   #1
kernelek
Nowy na forum

Data rejestracji: 13.03.2008
kernelek w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Exclamation Jak odtwarzać płyty nagrane Philipsem DVDR3330H

Mam nagrywarkę DVD stacjonarną z HDD Phillips DVDR3330H. Gdy nagrywam coś na płytę wszystko jest ok, ale film nagrany przy użyciu Philipsa mogę odtwarzać tylko na nim. Jak wkładam płytę do kompa to niby nagrane jest 0 bajtów choć nie widnieje jako czysta.

W czym problem?
kernelek jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 14.03.2008, 07:59   #2
rork
Guru

Data rejestracji: 28.07.2002
rork niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Mo***380;e trzeba "zamkn***261;***263;" p***322;yt***281; w nagrywarce? W instrukcji nic nie ma ?

rork jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 14.03.2008, 10:35   #3
kernelek
Nowy na forum

nie ma niestety nic w instrukcji, plyty nie idzie zamkanc
Stary 14.03.2008, 12:06   #4
Grześiu748
Spamerzyna

Data rejestracji: 24.09.2006
Grześiu748 niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Musi byc w opcjach nagrywarki na 100***37;
Grześiu748 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 14.03.2008, 12:40   #5
joujoujou
( o )( o )
Zlotowicz

Data rejestracji: 15.05.2004
joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Musi by***263;, i jest.

Wystarczy***322;o poszuka***263; na forum:

http://forum.cdrinfo.pl/f13/material...onarnym-74501/

A w instrukcji te***380; jest.
Problemy i porady wyłącznie na forum.
Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane.
joujoujou jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 14.03.2008, 14:26   #6
kernelek
Nowy na forum

dzwonilem do pomocy technicznej philipsa
juz wiem
thx za wszysto
Stary 15.11.2008, 09:08   #7
lolomanamfas
Nowy na forum

Data rejestracji: 15.11.2008
lolomanamfas w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez kernelek Podgląd Wiadomości
Mam nagrywarkę DVD stacjonarną z HDD Phillips DVDR3330H. Gdy nagrywam coś na płytę wszystko jest ok, ale film nagrany przy użyciu Philipsa mogę odtwarzać tylko na nim. Jak wkładam płytę do kompa to niby nagrane jest 0 bajtów choć nie widnieje jako czysta.

W czym problem?
Mam dokladnie ten sam problem.
Główkuję i główkuje i nic.
Pewnie to banalnie proste, ale ja nie wiem jak.
pomozcie!!!!
lolomanamfas jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 16.11.2008, 01:36   #8
joujoujou
( o )( o )
Zlotowicz

Data rejestracji: 15.05.2004
joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Pewnie, ***380;e proste.

Zobacz
Problemy i porady wyłącznie na forum.
Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane.
joujoujou jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 16.11.2008, 09:13   #9
lolomanamfas
Nowy na forum

Data rejestracji: 15.11.2008
lolomanamfas w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
juz wczesniej robilem tak jak w tej instrukcji i mimo iz nagrywarka skopiowala z dysku na plyte to samej plyty nie czytala wiec nie moglem dokonac finalizacji. dziwne...
zmienilem plyte na innej marki i sie udalo.
szkoda tylko ze mojej nowej rw nie chce czytac.
i caly czas nurtuje mnie jeszcze jak edytowac nagrania z dysku (wycinanie reklam). robie wszystko wg instrukcji ale ucina mi od poczatku nagrania do momentu do ktorego zaznaczylem, mimo iz np. chcialem wyciac cos w srodku filmu.
beznadziejna ta nagrywarka. odkąd ją kupilem mam same problemy
lolomanamfas jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: