![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Domowy sprzęt Audio/Video (nagrywarki, odtwarzacze DVD, Blu-ray, odtwarzacze sieciowe, TV) Tematy poświęcone stacjonarnym nagrywarkom, odtwarzaczom audio/video oraz sieciowym odtwarzaczom multimedialnym. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#556 |
( o )( o )
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bierz tego sharpa, siostra będzie zadowolona (Ty też).
![]()
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#557 |
Guru
Data rejestracji: 01.08.2007
![]() ![]() ![]() ![]() |
A ten SHARP dekoder MPEG-4 ma wbudowany
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#558 |
Guru
Data rejestracji: 01.10.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
z ciekawości sprawdziłem, bo cena z lekka powalająca jak za 32 cale
![]() ![]() @ed moim prywatnym zdaniem mocno przepłacisz za ten telewizor, modele z LG czy Samsunga mają to samo za przynajmniej 1000 zł mniej (no może poza 100 Hz) pozdrawiam
![]() |
![]() |
#559 |
Guru
Data rejestracji: 01.08.2007
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kupować teraz TV bez tunera MPEG-4, to moim skromnym zdaniem, delikatnie mówiąc, duże nieporozumienie. Od jesieni w niektórych częściach kraju, będzie już można oficjalnie oglądać cyfrową telewizję naziemną. Już teraz można oglądać transmisje testowe, np. z multipleksu w Górze k/Śremu (Wielkopolska). Koleżanka, która ma Samsunga 656, ogląda i różnica w jakości obrazu między transmisją analogową a cyfrową jest widoczna, nawet dla laika. Kto kupi teraz TV bez dekodera, będzie musiał później jeszcze dokupić tuner MPEG-4, a po co stwarzać dodatkowe koszty... Przypomnę tylko, że od 2012 roku mamy całkowicie w całym kraju przejść na odbiór cyfrowy.
Ostatnio zmieniany przez romanesco : 11.05.2009 o godz. 13:09 |
![]() |
![]() |
![]() |
#560 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
w warszawie jest nawet tvp hd w dvb-t
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#561 |
Żabol
Data rejestracji: 27.04.2003
![]() |
No jestem ciekaw ilu z nas bedzie korzystalo z tego CUDU CYFROWEJ TV NAZIEMNEJ. Przy juz calkiem wgladajacych cenowo obecnych platformach cyfrowych lub kablowkach. Czy bezabonamentowej TNK nie wiem czy to uzyska AZ TAK DUZA popularnosc... Chyba tylko dla tych ktorzy nie maja mozliwosci satelity zamontowac i kablowka do nich nie dochodzi... To bedzie przeciez bedzie to samo co teraz mamy z siatki tylko wiadomo cyfrowo lepszej jakosci i kilka kanalow wiecej. Zanim to bedzie w stopniu konkurencyjnym do innych ofert obecnych to chyba juz powstanie mpg6
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#562 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
Za 1000 złotych mniej to są HD Ready, no ale może nie ma sensu Full HD brać...w tej chwili, ale za 2-3 lata...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#563 |
Guru
tuner mpeg-4 to jak sądzę dodatek który lepiej mieć niż nie, a różnica w cenie tych "Z" i "BEZ" jest niewielka więc czemu nie
mnie tutaj akurat zdziwiło że telewizor za teką kasę tego nie ma, myślałem że będzie miał wszystko co się tylko da ![]() edit : ależ nieprawda, sam niedawno brałem taki a jego cena to tyle, więc różnica 923 zł (na dzisiaj), i ma tuner mpeg-4 ![]() pozdrawiam
Ostatnio zmieniany przez Arepo : 11.05.2009 o godz. 15:43 |
![]() |
![]() |
![]() |
#564 |
Guru
Data rejestracji: 26.09.2002
![]() ![]() |
też za ok. miesiąc będę się przymierzał do kupna tv tyle, że 42" i na 100% będzie to plazma HDReady z trójki lg, panasonic, samsung - ten ostatni b. prawopodobny. Jeśli będzie miał tuner mpeg-4 to ok, jeśli nie - też ok
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#565 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jest temat plazma vs lcd raczej tam pisac bo zaraz bedzie flame war tutaj
![]() a panas wlasnie puscil nowe serie na rynek wiec za miesiac bedzie mozna pewnie kupic obecne modele ok 500zl taniej jak to bywalo w przeszlosci
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#566 | |
Zarejestrowany dla jaj
Data rejestracji: 25.11.2004
Cytat:
![]() Miałem okazję porównać dwa Samsungi HD Ready i Full HD i ten drugi wymiata.
![]() |
![]() |
#567 | ||
Guru
Data rejestracji: 26.09.2002
![]() ![]() |
Cytat:
Cytat:
a tak po za tym nic więcej nie wiadomo... Ostatnio zmieniany przez Pierwszy : 11.05.2009 o godz. 17:46 |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#568 | |
Guru
Cytat:
ja odpaliłem ostatnio Painkillera w 1920x1080 i teraz grać nie mogę przestać, efekt niesamowity ![]() pozdrawiam
![]() |
![]() |
![]() |
#569 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
Jak zamierzasz zmieniac TV za 2-3 lata to faktyczie bierz HD Ready. Ale jesli jest chocby cien szansy ze cos nie wypali i ten TV zostanie u Ciebie na stale - nie wahaj sie i bierz Full HD. To przyszlosc i to pewna.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#570 |
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lepiej mieć FullHD niż nie mieć
![]() Choć różnice można zauważyć tylko na komputerze. Dla TV, BD i konsol to bez różnicy zwłaszcza przy przekątnej 32''. I na pewno nie warto dopłacać 1000zł dla samego FullHD. Za 3 lata za 1000zł kupisz pewnie FullHD z kontrastem milion do jednego na matrycy szóstej generacji ![]() ![]() Zakładając że w ogóle uznasz za sensowną wymianę TV. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Która konsole, jaki model itp... [?] | Mlody-San | Hardware | 98 | 22.01.2006 12:14 |
jaki program uzywa portu 7200? | -Sid-The-Rat=> | Off topic | 5 | 30.01.2003 08:38 |
Jaki Ups wybrać? | AS_Wywiadu | Off topic | 20 | 14.11.2002 12:47 |
LAN w budynku. Jaki osprzęt ? | +++LeWaP+++ | Off topic | 18 | 29.10.2002 09:41 |
Jaki kodek???? | Skoczy | DivX, Xvid, Matroska i inne | 4 | 02.08.2002 11:33 |