![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Domowy sprzęt Audio/Video (nagrywarki, odtwarzacze DVD, Blu-ray, odtwarzacze sieciowe, TV) Tematy poświęcone stacjonarnym nagrywarkom, odtwarzaczom audio/video oraz sieciowym odtwarzaczom multimedialnym. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 11.09.2008
![]() |
Manta DVD 028
Mam nagrywarkę jak w temacie od prawie roku. Do tego czasu nagrywałem wszystko na HDD. Lecz ostatnio przegrałem jeden nagrany na HDD program na DVD-R. I o zgrozo, nikt z moich znajomych nie może tego odtworzyć w swoich odtwarzaczach DVD ani na ich komputerach. Ja też nie mogę odtworzyć tej płyty ani na swoim laptopie ani na domowym kompie. Myślałem, że może to kwestia złej płyty, lecz na płytach różnych firm nagrywałem (Sony, TDK) i zawsze jest nie możliwe odtworzenie nagrania na płycie. Kurcze kupiłem to coś aby zgrywać różne swoje filmy z VHS na DVD. Lecz co będzie gdy za parę lat kupie sobie inny sprzęt. I co wtedy płyty pójdą na śmietnik. Co z tym fantem zrobić? Z góry dziękuję.
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 04.10.2003
![]() |
Cześć!! Nie posiadam nagrywarki stacjonarnej ale miałem już jakiś kontakt z takim sprzetem, więc przyszło mi na myśl czy dokonałeś finalizacji płyty bo jak nie to właśnie nie odczytasz tego nigdzie indziej tylko na swojej nagrywarce.
Oby to było to wtedy wystarczy włożyć płytę do nagrywarki i wybrać funkcję finalizacja. Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 04.10.2003
![]() |
Sawko co z twoim problemem? Rozwiązany?
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Mały test programów AVI -> DVD | sc0rpi0 | DVD-Video | 61 | 15.02.2007 14:51 |
Nagrane płytki DVD (VOB) nie chce czytać PowerDVD | Kemot1 | DVD-Video | 1 | 30.11.2005 20:02 |
VCD na DVD można tak??? | gados82 | DVD-Video | 2 | 11.05.2004 17:05 |
Jak skopiowac dvd nagrana DVD X Copy XPress | zorba | DVD-Video | 10 | 29.07.2003 16:02 |