![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Domowy sprzęt Audio/Video (nagrywarki, odtwarzacze DVD, Blu-ray, odtwarzacze sieciowe, TV) Tematy poświęcone stacjonarnym nagrywarkom, odtwarzaczom audio/video oraz sieciowym odtwarzaczom multimedialnym. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Zamaskowany
![]() Data rejestracji: 12.10.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Roman Barbarzyńca
Data rejestracji: 01.09.2003
![]() ![]() ![]() |
Mam najnowszy, a niestety nie mogę go wgrać raz jeszcze. Odtwarzacz przyjmuje tylko "nowsze". Już sprawdzałem.
Edit: Filmy na płycie z napisami która była nagrana na Win 7 działają normalnie. Śmierdząca sprawa. Chyba że ten nowy "NapiProjekt" jest tak do dupy że masakra.
![]() |
#3 |
Zamaskowany
Oficjalnie NapiProjekt nie ma wsparcia dla Windows 8 a jedynie na Windows NT / 2000 / XP / Vista / 7
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Roman Barbarzyńca
![]() ![]() ![]() |
Znaczy normalnie napisy pobiera, i działają na komputerze. Natomiast na stacjonarnym albo się zawieszają, albo ich nie widzi. Sprawdzałem 3 wersje "NapiProjekt" i na każdej mam tak samo.
Nie pozostaje mi nic innego jak obwiniać integrację systemu Win 8 z plikami.
![]() |
#5 |
Zamaskowany
Będę miał chwilę to sprawdzę na moim W8 i napisy z Napi
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Roman Barbarzyńca
![]() ![]() ![]() |
Zrobiłem test, przegrałem na dysk film który był zapisany na Win 7. Następnie najnowszym "NapiProjekt", spod Win 8 poszukałem napisów. Działa. Najgorsze, że mam kilka filmów na dysku, które już oglądałem, a teraz napisy nie działają. Jakieś cuda się dzieją w tym domu......
![]() |
#7 |
Roman Barbarzyńca
![]() ![]() ![]() |
Sprawdziłem na Win XP. To samo. Nie wiem co jest grane, prawdopodobnie nowy "NapiProjekt" badziewnie szuka napisów. Samo kodowanie znaków które wprowadzili jest problematyczne. Sporo osób ma albo "krzaczki" zamiast polskich znaków, albo wcale nie mam napisów. U mnie się zawieszają po kilku linijkach tekstu. Prawdopodobnie czeka mnie wymiana rocznego stacjonarnego BD. Co roku dawać 400zł, brawo dla wsparcia oprogramowania i całej polityki sprzedaży tego typu urządzeń.
![]()
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
problem z napisami...pomocy!!! | thomson315 | High Definition | 1 | 10.08.2013 22:43 |
problem z umieszczeniem obrazu blu ray na nośniku cd | Hektor666 | Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray | 3 | 26.11.2011 14:05 |
głośniki z kina domowego z dvd do odtwarzacza Blu Ray | serious | Domowy sprzęt Audio/Video (nagrywarki, odtwarzacze DVD, Blu-ray, odtwarzacze sieciowe, TV) | 4 | 19.03.2011 20:23 |
problem z napisami w Scenariscie ?? | jp44 | DVD-Video | 4 | 22.03.2006 21:07 |