![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Domowy sprzęt Audio/Video (nagrywarki, odtwarzacze DVD, Blu-ray, odtwarzacze sieciowe, TV) Tematy poświęcone stacjonarnym nagrywarkom, odtwarzaczom audio/video oraz sieciowym odtwarzaczom multimedialnym. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Roman Barbarzyńca
Data rejestracji: 01.09.2003
![]() ![]() ![]() |
Sprawdziłem na Win XP. To samo. Nie wiem co jest grane, prawdopodobnie nowy "NapiProjekt" badziewnie szuka napisów. Samo kodowanie znaków które wprowadzili jest problematyczne. Sporo osób ma albo "krzaczki" zamiast polskich znaków, albo wcale nie mam napisów. U mnie się zawieszają po kilku linijkach tekstu. Prawdopodobnie czeka mnie wymiana rocznego stacjonarnego BD. Co roku dawać 400zł, brawo dla wsparcia oprogramowania i całej polityki sprzedaży tego typu urządzeń.
![]()
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Roman Barbarzyńca
Data rejestracji: 01.09.2003
![]() ![]() ![]() |
Trzeba będzie pomyśleć o sieciowym odtwarzaczu, bo te stacjonarne BD to też można sobie wsadzić za przeproszeniem.
![]()
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
problem z napisami...pomocy!!! | thomson315 | High Definition | 1 | 10.08.2013 22:43 |
problem z umieszczeniem obrazu blu ray na nośniku cd | Hektor666 | Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray | 3 | 26.11.2011 14:05 |
głośniki z kina domowego z dvd do odtwarzacza Blu Ray | serious | Domowy sprzęt Audio/Video (nagrywarki, odtwarzacze DVD, Blu-ray, odtwarzacze sieciowe, TV) | 4 | 19.03.2011 20:23 |
problem z napisami w Scenariscie ?? | jp44 | DVD-Video | 4 | 22.03.2006 21:07 |