![]() |
Proszę o jakieś propozycję, bo chcę zakupić nowy odtwarzacz już w poniedziałek. Chcę sprzęt jak najwyższej jakości :)
|
Sytuacja na rynku bez zmian:
Upadająca Manta :taktak: Jak zawsze nędzna WiWa :nie: Odgrzewany dinozaur Belwood ;) Niezły Fergusson :> A dalej to już duża kasa :czytaj: |
No to zaproponuj jakiś markowy. Zapłacę ile trzeba :P
|
Cytat:
Była dyskusja o nim wcześniej :czytaj: Spełni Twoje oczekiwania :taktak: Mam takowy i polecam :taktak: |
jesli cena nie gra roli to lepiej wziasc blu ray
|
esem, polecasz jakiś konkretny model Ferdka? Ile mam przygotować kapusty? :]
Zakupiłbym odtwarzacz Blu-ray, ale poczekam aż bardziej rozpowszechni się ten format i będzie więcej filmów. DVD jak na razie mi wystarcza :D |
JAk masz kasę, kup Toshiba XDE 500 do DVD za 500 zl i jakiegoś Bellwooda do Divx. Toshiba to ostatni hit sezonu. "Poprawia" obraz z DVD. Podobno niezła.
|
Cytat:
|
esem, Wiwa-128 usb hula u mnie i u teściowej:spoko:
czyta każde porysowane badziewie:taktak: |
Poczytałem sobie trochę i chyba zdecyduję sie na ten właśnie sprzęt. Nie posiada on blokady regionalnej? To dla mnie dość ważne
|
A miał ktoś doczynienia z tym http://www.korr.pl/new/index.php?opt...d=92&Itemid=57 ? Opis wygląda nawet zachęcająco. Co sądzicie o KORRach?
|
Cytat:
Nie ma HDMI (wyjścia), Nie wiadome USB - jak 1.1, to kicha (sztuka dla sztuki) :> |
Cytat:
|
Racja. Coś podejrzanie tani ten KORR się wydaje, a szajsu kupić nie chcę. Chcę kupić raz a porządnie. Bellwoody trzymają dosyć poziom?
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:12. |