![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Domowy sprzęt Audio/Video (nagrywarki, odtwarzacze DVD, Blu-ray, odtwarzacze sieciowe, TV) Tematy poświęcone stacjonarnym nagrywarkom, odtwarzaczom audio/video oraz sieciowym odtwarzaczom multimedialnym. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 30.08.2009
![]() |
Philips DVP3380 - proszę o opinie
Witam serdecznie,
Rozważam kupno Philipsa DVP3380 i zastanawiam się, czy, poza ładniejszym designem, ma on coś jeszcze co daje mu przewagę nad chwalonym wszędzie DVP5990 jak i również zauważonym już na forach DVP3360? Moje poszukiwania jakichkolwiek opinii o DVP3380 zakończyły się absolutnym fiaskiem... Wygląda również na to, że na ten model nie ma jeszcze żadnego alternatywnego firmware'u. -- Pozdrawiam - npwjsn P.S. joujoujou - gdzieś wspominasz, że masz DVP3380. Czy to prawda? Jeśli tak, to proszę Cię o parę słów... |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Administrator
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
No niestety, ale mam DVDR-3480.
Nie wiem czy ma jakąkolwiek przewagę nad tymi wymienionymi, bo nie mam jak porównać. ![]() Wiem tylko, że nagrywa, nie jest kapryśna względem nośników, za to odtwarzanie Audio CD jest koszmarne - czegokolwiek byś nie puścił (tłoczona, czy palona), to dodawane są dwusekundowe przerwy pomiędzy utworami.
|
|
|
|
#3 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 18.05.2009
![]() |
ale dalej nie rozumiem - po co kupowac
DVD? skoro BR są już dosyc tanie |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Czego nie rozumiesz?
Ostatnio kupiłem markowego DVD w promocji za 300zł. Byle jaki BR kosztował prawie 2 razy tyle... Poza tym co mi da BR w momencie gdy nie mam TV HD? Ceny płytek też są wyższe. Więc nie rozumiem, po co mam teraz kupować 2 x droższy BR? |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Administrator
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
Nie rozumiesz?
![]() Dla lansu. ![]()
|
|
|
|
#6 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 10.09.2009
![]() |
Myślę że Philipsy są Okey
. W domu mamy http://www.electro.pl/produkt-PHILIP...-66569,19.html i jak do tej pory nie mogę nic złego powiedzieć na ten temat. Rodzice też długo zastanawiali się jaki wybrać, ale doradzono nam właśnie ten model. Można tworzyć MP3 bez pomocy komputera, ma szybkie złącze USB i przetwarzanie dźwięku. A co równie ważne był tani i dali nam 24 m gwarancji.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 14.09.2008
![]() |
Reetou, może mu chodziło o ściąganie piratów z netu
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 16.08.2006
![]() |
Ello.
Mam ten playerek -taki jak w temacie, konkretnie to dvp3380/12. Generalnie to jest nie najgorszy sprzęcik. Choć czasami potrafi się zawiesić. Mogli by poprawić troszku jakość wyświetlanych napisów do filmów. |
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| dvp3380 |
|
|
Podobne dyskusje
|
||||
| Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
| Pomoc w wyborze klawiatury - proszę o opinie! | szwedi | Komputery - oprogramowanie i sprzęt | 3 | 13.09.2010 21:29 |
| Jaka golarke Philips wybrac Opinie na model HQ 7290 | szynas222 | Off topic | 2 | 15.12.2007 20:09 |
| Proszę o opinie Nokia 3110 classic | Skubi | Off topic | 27 | 15.09.2007 22:48 |
| LiteOn LTR-24102B - proszę o opinie | Mad max | Napędy optyczne CD | 0 | 13.10.2001 18:07 |
| prosze o opinie na temat programu Feurio | bboy | Napędy optyczne CD | 4 | 14.02.2001 12:52 |