![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Domowy sprzęt Audio/Video (nagrywarki, odtwarzacze DVD, Blu-ray, odtwarzacze sieciowe, TV) Tematy poświęcone stacjonarnym nagrywarkom, odtwarzaczom audio/video oraz sieciowym odtwarzaczom multimedialnym. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
***3665;***1769;***1758;
Data rejestracji: 21.04.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://radiopolska.pl/wykaz/polskadv.php
tu wykaz nadajników Mpeg cześć nadaje w Mpeg2 a cześć w Mpeg4 tuner w takim urządzeniu dział i jako MPEG 2 i 4 z jakich nadajników korzystaliście ... |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 26.04.2011
![]() |
odtwarzacz DVD Mistral
Z tego co się orientuje to w 2009 jeszcze nie było zatwierdzony system nadawania sygnału telewizji naziemnej cyfrowej MPEG2 cz MPEG4.Z pewnością
w Poznaniu, bo tam mieszkam,w tym czasie nadawano w MPEG 2, więc chyba wszystko było w porządku z tym mistralem.Nie widziałem zresztą tych odtwarzaczy więc nie mogę się wypowiadać ale co do nadawanego sygnału to raczej się nie mylę.Z tego co się orientuje to obecnie jeszcze nikt nie sprzedaje przenośnych odtwarzaczy z tunerem cyfrowym MPEG 4 , są tylko z analogiem. Ja mam akurat TV 15,6 z DVD i tunerem cyfrowym Firmy Mistral i jestem zadowolony. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 26.04.2011
![]() |
Przenośny odtwarzcz DVD z tunerem TV DVBT MPEG-4 Mistral
Witam,pamiętam dyskusje na temat przenośnych odtwarzaczy DVD z tunerem DVBT do odbioru naziemnej telewizji cyfrowej .Szukałem co prawda innego sprzętu bo przenośnych głośników z radiem na wakacje i przy okazji natknąłem sie w znanym mi sklepie na wspomniany wcześniej odtwarzacz.
Wygląda na to, że ma on takie funkcje o jakie chodziło we wcześniejszej dyskusji. Sprawdźcie w sklepie Mistrala no i oczywiście porównajcie u innych! I jeszcze jedno ,wydaje mi się że nie ma sensu kupować przestarzałych sprzętów z tunerami analogowymi bo to strata kasy nie dość, że słaby odbiór to Jeszcze zaraz wyłącza nadajniki i zakup do kosza!! |
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
102, overmax |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
problem:too high bitrate w MaestroDVD - tworzę własne DVD | Albi | DVD-Video | 5 | 04.03.2005 10:43 |
Lite-On SOHW 1633s i pytanie o plyty DVD i firmware | MarcinDH | Napędy optyczne DVD | 24 | 14.10.2004 23:56 |
Czy ktoś posiada firmware do DVD DRD-8120B w pliku .BIN? | Art75 | Napędy optyczne DVD | 0 | 12.10.2004 18:41 |
Firmware do napędu DVD Pionier 116 | halmar55 | Napędy optyczne DVD | 3 | 05.10.2004 12:53 |