Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Domowy sprzęt Audio/Video (nagrywarki, odtwarzacze DVD, Blu-ray, odtwarzacze sieciowe, TV)

Domowy sprzęt Audio/Video (nagrywarki, odtwarzacze DVD, Blu-ray, odtwarzacze sieciowe, TV) Tematy poświęcone stacjonarnym nagrywarkom, odtwarzaczom audio/video oraz sieciowym odtwarzaczom multimedialnym.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 28.10.2010, 19:20   #1
aron20000
Nowy na forum

Data rejestracji: 28.10.2010
aron20000 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Nagrywarka DVD TV do domu

Chciałbym zasięgnąć rady, otóż posiadam odtwarzacz kaset VHS firmy samsumg i chciałbym przerzucić parę kaset z VHS na płytki DVD (klasyki, które nie mogą zniknąć jak ta technologia, która je podtrzymuje), poza tym chciałbym mieć możliwość nagrywania filmów z TV (ze zwykłą anteną naziemną) na płyty DVD lub CD i tu rodzi sie problem co to ma być za sprzęt? Takie niby zwykle pytanie i proste, ale nie spotkałem sie z takowym przedtem... Więc zwracam się z nim do was o pomoc. Jakiego sprzętu powinienem szukać?
Na allegro wpisując "nagrywarka DVD tv" znajdują sie dwa wyniki
aron20000 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 28.10.2010, 23:39   #2
joujoujou
Administrator
Zlotowicz

Data rejestracji: 15.05.2004
joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Lepiej tak:

http://allegro.pl/listing.php/search...egory=717&sg=0

Nie bierz philipsa.
Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane.
joujoujou jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 05.01.2011, 22:55   #3
magisterek
Bywalec

Data rejestracji: 07.02.2005
magisterek w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez joujoujou Podgląd Wiadomości
Parę miesięcy temu kupiłem jakiś wynalazek LEVEL 5100 z HDD 80GB w TESCO, wyprzedaż czy jakoś tak za 199zł. Powiem Ci że jak na takie urządzenie to działa rewelacyjnie, nagrywa na DVR-R/RW, DVR+R/RW nawet na najgorszych badziewiach, ma wejście SCART, cinch, svhs, miniDV. Komplet wyjść audio : 5.1 oraz optical - działa bez zarzutu, trochę huczy wentylator ale już go wymieniłem. Pisałem o nim na moim blogu, jak chcesz się więcej dowiedzieć to zajrzyj : http://x264power.blogspot.com/
Moje zabawki: Canon Elura-80 NTSC, JVC EVERIO FullHD GZ-HM300, LCD Samsung LE-32A551, Ferguson ARIVA 100E PVR, MediaPlayer [wlasnej roboty] based on PC (Linux-XBMC, DualCore 2.6Ghz, 3GB RAM, GeForce HDMI), internet PON 50MBit/s, laptop ACER Extensa
magisterek jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 09.04.2011, 09:20   #4
rysiek1953
Nowy na forum

Data rejestracji: 09.04.2011
rysiek1953 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
jedno jest pewne,po uzytkowaniu nagrywarek dvd firm pionner,i panasonik obie po okresie gwarancji wysiadły a kosztowały sporo bo pionner 4000 a panasonik 2200 widac z tego ze nie warto inwestowac w sprzet markowy a wystarczy np.manta,czy e:max z 500GB hdd za 440 zł.pionner wytrzymał do konca gwarancji teraz nie czyta nawet płyt które na nim nagrałem.a panasonic zaczoł charczec przy szybkim przegrywaniu z hdd juz po roku po 4 naprawach zostałem bez gwarancji i sprawnego sprzętu.Teraz kupie włsnie wspomniany e:max przynajmniej nie bedzie przykro wyrzucic jak cos wysiądzie
rysiek1953 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 11.04.2011, 14:47   #5
dvd24
Nowy na forum

Data rejestracji: 07.11.2010
dvd24 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
2 wyniki

W Google po wpisaniu nagrywarka DVD wyskoczyło mi masę wyników. Na ceneo pełno.
http://www.ceneo.pl/Nagrywarki_DVD

Tylko ceny ... 1200 zł za nagrywarkę, nie dałbym zwłaszcza, że za 800 zł widziałem już BL.

Tagi
dvd, nagrywarka, stacjonarna nagrywarka dvd

Twoje uprawnienia: