![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Domowy sprzęt Audio/Video (nagrywarki, odtwarzacze DVD, Blu-ray, odtwarzacze sieciowe, TV) Tematy poświęcone stacjonarnym nagrywarkom, odtwarzaczom audio/video oraz sieciowym odtwarzaczom multimedialnym. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 27.10.2010
![]() |
Thomson DTH-8650E z HDD problem z napisami w filmach podczas kopiowania na HDD.
Witam parę dni temu kupiłem sobie nagrywarkę DVD z twardym dyskiem 160GB Thomson DTH-8650E. I mianowicie mam jeden problem podczas zgrywania filmu z napisami z płyty DVD na twardy dysk film kopiuje się bez napisów. Gdy puszczę film i chcę włączyć napisy pisze że opcja jest nie dostępna i nic nie mogę zrobić. Poprostu film kopiuje się bez napisów. Pomocy co może być tego przyczyną?
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Albo faktycznie nie kopiujesz napisów (plik np. txt) albo masz zły format napisów w tym pliku.
![]() |
#3 |
Nowy na forum
![]() |
Problem w tym że przy wyborze kopiowania filmu z płyty DVD na HDD mogę zaznaczyć tylko sam plik z filmem, oprócz tego pliku nie jest nic innego widoczne np.(zdjęcia do okładki w folderze z filmem czy napisy). Widać same pliki filmowe bez folderów. Napisy(TXT) podczas odtwarzania z płyty normalnie da się włączyć. Ale po skopiowaniu filmu już nie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pingwin specjalista.
To się dzieje wbrew temu co pisze instrukcja urządzenia ?
Może chcesz zgrać coś czego ten thomson nie obsługuje w tym trybie kopiowania, tryb playera wydaje mi się czymś innym.
![]() |
#5 |
Nowy na forum
![]() |
W instrukcji nie pisze nic o odtwarzaniu napisów z dysku twardego po skopiowaniu z płyty.
Kopiowanie odbywa się w taki sposób: wkładam płytę DVD z filmami następnie naciskam Kopiowanie do DVR czyli na HDD i wyskakuje mi okienko że na płycie znajdują się filmy które mogę skopiować i poprostu zaznaczam haczykami filmy. Prócz plików z filmami nie widać niczego innego. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pingwin specjalista.
Skoro nic nie pisze w instrukcji i txt nie kopiuje to widać taka opcja nie istnieje w tym sprzęcie
![]() Wszak to nagrywarka DVD [ TV -> HDD -> DVD] a nie jakiś media box.
![]() |
#7 |
Nowy na forum
![]() |
Najwidoczniej już chyba nie da się na to nic poradzić, Muszę się jakoś z tym pogodzić ; )
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Wiadomości... (MOD edit: tydzień BANA za politykę w tym temacie. Czytaj post #1). | andrzejj9 | Off topic | 18640 | 17.12.2024 22:56 |
Chuck Norris | Morris | Humor | 111 | 07.10.2018 02:42 |
Czy my naprawdę żyjemy w tak chorym kraju...? | andrzejj9 | Off topic | 123 | 24.07.2015 20:56 |
IMPREZKA ON-LINE (tylko powyzej 18 lat) | Remix | Off topic | 37390 | 02.12.2011 17:07 |
Powtórka z historii - trochę długie | para | Off topic | 63 | 01.09.2005 10:50 |