![]() |
Cytat:
|
Cytat:
To jest argument. Ale np Prince 2 czarny idealnie pasuje do czarnego stolika RTV i czarnych komponentow RTV ;> Bardziej myslalem nad wzgledami funkcjonalnymi, typu: czyta cos wiecej, czego inne odtwarzacze nie czytaja, albo robi to lepiej, etc. |
Cytat:
o jak ja w kiblu byłem to padła, ale chyba sprawy nie załatwia :hmm: |
Cytat:
Jak kupię to powiem :mruga: Jednak kolejną zaletą tej Wiwy jest to, że jest ona połowę mniejsza niż Manty Więc można ją zabrać ze sobą na plażę :> :D |
A cos z Manty (Emperor III lub Prince 2) nie byloby rownie dobre / lepsze?
|
Cytat:
Cytat:
Niestety budżety domowe jakie są każdy wie Ale z postępem technologii rosną też wymagania :jezyk: Mój stary Microlab GK-3100 jest niestety bez DivX/Xvid a czasem jakiś filmik wpada Poza tym OSD pozostawiało wiele do życzenia Stąd taka decyzja Naprawdę stosunek jakość/cena tej Wiwy jest bardzo dobry W grę wchodził jeszcze Bellwood 301A z USB i z napisem na pudełku, że Qpel i GMC Ready Ale niestety stówkę trzaby było dołożyć, choć wersja Black i ten kolorowy wyświetlacz, mmm... :spoko: Poza tym ani na stronie producenta ani nigdzie indziej nic na jego temat nie znalazłem prócz jakiejś reklamy w gazecie :ysz: So... || |
Gratulacje nowego sprzętu :piwo:
Ps...Serio kupiłeś WiWe?:hmm: |
Zmniejsz odst***281;py, jak dla mnie zbyt rozstrzelony ten post.
|
Wiwa HD-128
Zakupiona w Carrefour za 159zł
Strona internetowa producenta: http://www.wiwa.info.pl/ http://imdb.pl/image/sklep/wiwa/wiwa_128-2.jpg Obrazek pochodzi STĄD :czytaj: Tam też krótka specyfikacja Po co taki temat? :pytanie: Ano po to, że być może ktoś będzie chciał się czegoś dowiedzieć bliżej Więc ma możliwość czerpania informacji z pierwszej ręki od użytkującego :> TU mamy możliwość obejrzenia kilku fotek co tak naprawdę w Wiwie siedzi :czytaj: Pod uwagę brany był także Korr HYD-9907DX ale padło na Wiwę Dlaczego? Trochę estetą jestem i jak dla mnie Wiwa wydała się ładniejsza :taktak: W chwili obecnej dostępny jest już nowy soft v.206 do pobrania na przykład STĄD :czytaj: Zmiany jakie wprowadza: Cytat:
Oryginalnie w odtwarzaczu siedział soft v.203 ale oczywiście dlaczego ma być stary jak jest nowy? :> Minuta dziesięć i voila! :fiu: Więcej szczegółów w późniejszym terminie Jak już je poznam || Ale generalnie wrażenia są bardzo pozytywne :taktak: Chcecie to pytajcie :czytaj: W miarę możliwości odpowiem :mruga: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:52. |