![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Domowy sprzęt Audio/Video (nagrywarki, odtwarzacze DVD, Blu-ray, odtwarzacze sieciowe, TV) Tematy poświęcone stacjonarnym nagrywarkom, odtwarzaczom audio/video oraz sieciowym odtwarzaczom multimedialnym. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#196 |
Bywalec
Data rejestracji: 19.10.2005
![]() |
dobra nikt nie chce pisa***263; o tym korze...
to mo***380;e mi kto***347; pomo***380;e w opisie podstawowych funkcji, przede wszystkim chodzi mi czy jest polska czcionka obs***322;ugiwana i o jej wielko***347;***263; a chodzi mi konkretnie o odtwarzacz DVD/DivX firmy Thomson typ DTH 159 na stronie producenta znalaz***322;em tyle: http://www.thomson-europe.com/PL_PL/...layers,DTH159E a pytam o ten model bo o jutra w u Nas w tesco b***281;dzie kosztowa***322;.... 99 z***322;. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#197 |
Bywalec
![]() |
No niego tego już za wiele, kolejna płytka tym razem jedna z najtańszych a mianowicie FROG chyba DVD+R (ale nie wiem czy czasami nie DVD-R) szatkuje, a za chwilę zatrzymuje się obraz na dobre... na płytce jest nagrane 6 różnych bajek, pierwsze trzy szatkują i zatrzymują się po 20 minutach..a te ostatnie to wogóle nie chcą zastartować.... teraz już wiem że miałem raczej kupić tego Traka 711 a nie tą daremną Wiwę 128, która sobie nie radzi z każdą kolejną płytką, nie wiem co robić, chyba to cholerstwo odeślę do serwisu...jasny hgwint, co za gractwo!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#198 | |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#199 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Z tego co piszą to stary model 9907 jest lepsiejszy ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#200 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 17.06.2006
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Bywalec
![]() |
Właśnie na jutro zamówiłem OPEK-a, wysyłam felerną Wiwkę do serwisa, a co się tam będę...
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#202 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#203 |
Bywalec
![]() |
Widzę, że Koledze Vizzard-owi nie brakuje poczucia humoru...
![]() ![]() ![]() ![]() wracając do wysłania Wiwki 128 HD do serwisu, przyjechała firma kurierska "Opek" ale dopiero po dwóch dniach... ![]() ![]() ![]() kierowca kurier widząc już z daleka pudło z Wiwy ktore niosę w jego kierunku już zaczynał na przekazie wypisywać adres "Proabitu", jeszcze dodatkwo zapytałem się go skąd już wie że ma taki adres pisać i czy czasami nie woził już tego więcej, to tylko machnał ręką i powiedział, że już sporo się tych typów nawoził do "Proabitu" ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#204 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Cytat:
Mam nadzieję, że nie chodzi ci o poradę na priva - bo tak się składa, że tam odpisałem No! Chyba, że nie chodziło o takiego rodzaju poradę, tylko o nie wiem jaką Poza tym nikomu nie życzę, a tylko wyrażam swoją opinię, że taka możliwość istnieje ![]() Ponadto słowa wypowiedziane przez kuriera o niczym nie świadczą ![]() On może nie jeździł po dwa razy do klienta z Wiwą Ale czy tak naprawdę jest pewność, że za drugim razem nie przyjechał kolega sympatycznego kuriera? ![]() Z faktami sie niestety nie walczy, jakie by one nie były niestety... Orzeł albo reszka, 50 na 50, telefon do przyjaciela... ![]() A życzenia oczywiście z miłą chęcią przyjmuję ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#205 |
OldBoy
Data rejestracji: 18.05.2002
![]() ![]() |
Przysłowie ludowe mówi: głupi ma szczęście...
![]() Dlatego też trafiają się ludzie pracujący miast i wsi co mają udane egzemplarze podróby Manty... ![]()
![]() |
#206 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Cytat:
Głowa siwieje - dupa szaleje ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#207 |
Bywalec
![]() |
![]()
No to dziś mijaja 4 tygodnie
![]() ![]() ![]() ![]() na kolejne 2 e-maila napisane w tym tygodniu już nie otrzymałem żadnej odpowiedzi, a tak jak pisałem wyżej nie mogę się do nich od pół godziny wogóle dodzwonić, bo jednego telefonu nikt nie odbiera, a drugi jest non stop zajęty ![]() ![]() ![]() Kurier "Opka" jak odtwarzacz zabierał powiedział że do dwóch tygodni będe go miał z powrotem, dziś mija czwarty tydzień i nic ![]() ![]() ![]() Co Wy na to?? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Bywalec
![]() |
![]()
Jednak dodzwoniłem się do "Proabitu" w końcu, no i okazało się że jednak moją Wiwę 128 wczoraj wysłąno poprzez firmę "Opek" do mnie z powrotem. Niestety dziś jest piątek, godz. 19:45, więc obawiam się że przyjdzie ona po niedzieli (chyba że "Opek" kursuje też w soboty). No ale przynajmniej już jest konkretna informacja, że wysłano odtwarzacz z serwisu... tylko tak się zastanawiam... czy to będzie ten sam odtwarzacz, który posłałem i coś tam w nim porobione czy będzie zamieniony na nowy...zobaczymy...
![]() Ostatnio zmieniany przez mama@leone : 18.08.2006 o godz. 19:44 |
![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Bywalec
![]() |
![]()
A dziś jest poniedziałek i od pracownika firmy kurierskiej "Opek" oddział z Opola dowiedziałem się, że przesyłka dziś nie dostanie dostarczona, bo po drodze w autku w którym kurier wiózł m.in. mój odtwarzacz rozsypała się przekładnia kierownicza.... i od czwartku czekam jak baran ną tą Wiwę po naprawie, a wogóle to czekam juz ponad 4 tygodnie...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Teraz czas na reklamy
A po przerwie czekamy na dalszy rozwój historii... ![]()
![]() |
|
|