![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Domowy sprzęt Audio/Video (nagrywarki, odtwarzacze DVD, Blu-ray, odtwarzacze sieciowe, TV) Tematy poświęcone stacjonarnym nagrywarkom, odtwarzaczom audio/video oraz sieciowym odtwarzaczom multimedialnym. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 | |
|
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
2. Nie mam żadnych takich danych i nie jestem w żaden sposób związany z Wiwą To znaczy nie biorę pieniędzy za jej chwalenie lub obsmarowywanie ![]() 3. Nie wiem co to znaczy większe i czego wymagać prócz odtwarzania. O ile się orientuję - to ani dla Wiwy ani dla Traka nikt nie zajmuje się póki co modyfikowanymi biosami jak to jest w przypadku Korra. Poza tym także o ile wiem - Trak niestety nie posiada możliwości odtwarzania filmów zakodowanych przy pomocy Qpel i DMC ![]() 4. Oferta Carrefour z Wiwaą 128 w tej cenie obowiązuje od 31.05.2006 Nic więc łatwiejszego jak wejść jutro na www.carrefour.pl i sobie sprawdzić ![]() 5. Jeżeli chodzi o mój tekst - to pisałem, że relatywnie dłużej Wiwa radzi sobie z płytami RW Jednak po kilku testach stwierdziłem, że to zależy od jakości zapisu płyty Im płyta jest lepiej nagrana - tym mniejsza trudność w czytaniu dla odtwarzacza I nie ma tu znaczenia czy to CDRW czy DVD+RW czy DVD-RW
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Słów kilka na temat spostrzeżeń po kolejnych kilkunastu dniach użytkowania:
1. Efekt przegrzewania się dalej u mnie nie występuje ![]() Po kilku godzinach odtwarzania nic się nie zacina, zwalnia ani nic z tych rzeczy 2. Odtwarzacz jest czuły na jakość nagranych płytek O ile porysowane płyty nie wywierają na Wiwie aż takiego wrażenia - o tyle bardzo ważna jest jakość nagrania ![]() Przy dużej ilości błędów C1 dla CD i PI/PIF dla DVD - pojawia się pikseloza 3. Jakość odtwarzanej muzy AudioCD czy MP3 jest naprawdę bardzo dobra jak na tekie cudo A trochę jestem wyczulony na dźwięki - co nie znaczy, że przesadnie ![]() 4. Jutro postaram się o jakieś zrzuty z TV @ed! Na wszelki wypadek zakupię jakiś gaz czy trzonek od siekiery ![]()
|
|
|
|
#3 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 19.10.2005
![]() |
[QUOTE=VIZZARD]
4. Oferta Carrefour z Wiwaą 128 w tej cenie obowiązuje od 31.05.2006 Nic więc łatwiejszego jak wejść jutro na www.carrefour.pl i sobie sprawdzić ![]() Jeśli akurat chodzi o tą cenę z Carrefour-a to nie jest ju ona taka atrakcyjna, gdyż dziś na Allegro pojawiła się oferta jednego ze sklepów, gdzie cen atakiej Wiwy 128 HD wynosi równo 150 zł. Choć oczywiście dochodzą koszty przesyłki (kilkanaście złotych), lecz birac pod uwagę że akurat ja mam do najbliższego Carrefour-a ok. 40 km drogi, to tyle samo bym gdzieś zapałacił za benzynkę Jeśli chodzi o tą aukcję to dodam, że na tej aukcji wystawionych zostało od razu 250 sztuk Wiwy 128 HD..także dla wszystkich wystarczy A oto link do tejże aukcji: http://allegro.pl/item107248331_wiwa_128.html Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Bywalec
![]() |
Cytat:
Jeśli akurat chodzi o tą cenę z Carrefour-a, to nie jest już ona taka atrakcyjna, gdyż dziś na Allegro pojawiła się oferta jednego ze sklepów, gdzie cena takiej Wiwy 128 HD wynosi równo 150 zł. Choć oczywiście dochodzą koszty przesyłki (kilkanaście złotych), lecz biorac pod uwagę, że akurat ja mam do najbliższego Carrefour-a ok. 40 km drogi, to tyle samo bym gdzieś zapałacił za benzynkę Jeśli chodzi o tą aukcję to dodam, że na tej aukcji wystawionych zostało od razu 250 sztuk Wiwy 128 HD..także dla wszystkich wystarczy A oto link do tejże aukcji: http://allegro.pl/item107248331_wiwa_128.html Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Oferta Carrefour jest na tyle atrakcyjna, że jeżeli dogadasz się z gościem
Możesz se wziąć sprzęcik do domu na kilka dni i jeżeli coś nie jest pięć - to wymieni ci na miejscu na inny egzemplarz ![]() Natomiast przy kupnie wysyłkowym - jeżeli coś nie gra - niestety ślesz już bezpośrednio do gwaranta ![]()
|
|
|
|
#6 |
|
***3665;***1769;***1758;
Data rejestracji: 21.04.2004
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
***3665;***1769;***1758;
Data rejestracji: 21.04.2004
Dla mr.mama@leone
Poczekaj na nowe dziecko WiW-y Wiwa HD238U
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Bywalec
![]() |
a kiedy to to wyjdzie wog***243;le...to dziecko...?? prosz***281; skasowa***263; m***243;j jeden z podw***243;jnych post***243;w a dokj***322;adnie post nr 88,...
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Albo na nowego Traka lub Alsa
![]() Albo na Mantę ![]() Ma też wyjść nowy Korr A potem kolejne... ![]()
|
|
|
|
#10 |
|
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Zrzuty dwa
![]()
|