Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Domowy sprzęt Audio/Video (nagrywarki, odtwarzacze DVD, Blu-ray, odtwarzacze sieciowe, TV)

Domowy sprzęt Audio/Video (nagrywarki, odtwarzacze DVD, Blu-ray, odtwarzacze sieciowe, TV) Tematy poświęcone stacjonarnym nagrywarkom, odtwarzaczom audio/video oraz sieciowym odtwarzaczom multimedialnym.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 14.12.2010, 23:04   #1
liteon54
Nowy na forum

Data rejestracji: 14.12.2010
liteon54 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
wybor dvd

witam jestem nowym an forum i odrazu mam tak sprawe chce zakupic odtwarzacz dvd philips i nie wiem jaki bo nie znam sie na tym.mam do przeznaczenia 180 zl dobrze by bylo zeby tez hdmi mial he wiec jesli byscie mogli mi doradzic bylbym wdzieczny.dzieki i pozdrawiam
liteon54 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 16.12.2010, 09:41   #2
rcobex
Roman Barbarzyńca

Data rejestracji: 01.09.2003
rcobex jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>rcobex jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>rcobex jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
http://allegro.pl/ostatnie-usb-hdmi-...367890115.html

Posiadam go od prawie dwóch lat, czyta wszystko co jest przewidziane w specyfikacji. Dobrze jest wgrać nowy firmware, dostępny na stronie producenta. Lepszym rozwiązaniem jest nowy model - http://www.zadowolenie.pl/philips-dvp5992,30512 ,nie wiem czy fundusz pozwoli. Lepiej skaluje do wyższych rozdzielczości.
Stary 16.12.2010, 14:43   #3
joujoujou
Administrator
Zlotowicz

Data rejestracji: 15.05.2004
joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
A dlaczego się upierasz na philipsa?

Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane.
joujoujou jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 16.12.2010, 14:45   #4
sobrus
Jukebox Hero

Data rejestracji: 17.09.2004
sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Może ma taki telewizor i chce obsługiwać jednym pilotem
sobrus jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 16.12.2010, 18:01   #5
liteon54
Nowy na forum

Data rejestracji: 14.12.2010
liteon54 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
o dobrze kolega wyzej zauwazyl mam taki telewizor i nie chce innej firmy juz odtwarzacza
liteon54 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 16.12.2010, 20:46   #6
rcobex
Roman Barbarzyńca

Data rejestracji: 01.09.2003
rcobex jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>rcobex jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>rcobex jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Zwłaszcza że Manta, Bellwood czy Wiwa wcale nie mają lepszych propozycji, poza ceną i mega awaryjnością. Przerabiałem nie raz.
Stary 22.12.2010, 14:40   #7
EkspertPhilips
Nowy na forum

Data rejestracji: 22.12.2010
EkspertPhilips w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez liteon54 Podgląd Wiadomości
witam jestem nowym an forum i odrazu mam tak sprawe chce zakupic odtwarzacz dvd philips i nie wiem jaki bo nie znam sie na tym.mam do przeznaczenia 180 zl dobrze by bylo zeby tez hdmi mial he wiec jesli byscie mogli mi doradzic bylbym wdzieczny.dzieki i pozdrawiam
liteon54 proponuję Ci wybór modelu DVP3580. Skorzystaj z dowolnej porównywarki cenowej, by dowiedzieć się gdzie kupisz ten odtwarzacz w cenie do 180 złotych. Model ten wyposażony jest w wyjście HDMI z możliwością skalowania obrazu DVD do rozdzielczości 1080p. Obsługa dodatkowych formatów ***8211; w tym DivX z plikami tekstowymi - , możliwość oglądania filmów z pamięci USB to tylko niektóre z funkcji tego modelu. Jeśli miałbyś jakieś pytania możesz napisać na moją skrzynkę: ekspert[at]philips.com. Zajrzyj też na oficjalną stronę Philips, zobaczysz tam jak wygląda DVP3580 i dowiesz się o pozostałych jego funkcjach.
EkspertPhilips jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 22.12.2010, 15:25   #8
joujoujou
Administrator
Zlotowicz

Data rejestracji: 15.05.2004
joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Ciekawe, czy dalej są problemy z odtwarzaniem audio CD (przerwy pomiędzy utworami dodawane przez odtwarzacz). Ciekawe też, czy nadal format napisów jest tylko jeden (czy tam dwa) obsługiwany. Czy nadal jedynym kolorem napisów jest zielony?

No i jak długo ten odtwarzacz w ogóle wytrzyma? Bo sam mam jak najgorsze doświadczenia (mniej niż 2 lata i philips poszedł do śmieci).

Golarki to philips robi bardzo dobre, sprzęt AV niech lepiej zostawi komu innemu.
Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane.
joujoujou jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: