![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Odzyskiwanie danych Dyskusje poświęcone odzyskiwaniu danych z dysków twardych i pamięci flash |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 13.07.2008
![]() |
Odzyskiwanie danych...duży problem!!!
Mam taki problem że siostra nie wiem co chciała zrobić na komputerze i sformatowała mi 2 partycje, utworzyła jedną i na niej zainstalował sie XP, i potrzebuje odzyskać w sumie jeden folder z drugiej partycji tyle że on był ukryty bo znajdowało się w nim wiele zdjęć z imprez ( i uznałem za niekonieczne żeby ktoś z mojego domu widział co sie w nim wyprawia jak ich nie ma) Próbowałem odzyskać te dane EasyRecovery ale bez skutku, chciałem się zapytać czy jest jakakolwiek szansa na odzyskanie tych danych?? Jeśli tak to jak?
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
LiteOn 1653s "zbyt duży bufor" PROBLEM!!!! | adik1987 | Flashowanie/Firmware/Podkręcanie napędów optycznych | 1 | 26.04.2006 21:56 |
Verbatim DVD+RW x4 - poważny problem z odczytem danych - wyparowały | picasso | Napędy optyczne DVD | 9 | 09.02.2006 11:31 |
Duży problem z odzyskaniem zdjęć | symolik | Fotografia | 0 | 28.01.2006 00:33 |
Duży Problem!!! Lite-on Nero i Write Error | Nic nie pomoga | omadaha | Napędy optyczne CD | 4 | 25.01.2005 00:05 |
Problem z nagraniem danych na CDR !! | telemaniak | Napędy optyczne CD | 5 | 15.02.2003 22:14 |