![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Odzyskiwanie danych Dyskusje poświęcone odzyskiwaniu danych z dysków twardych i pamięci flash |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Po pierwsze, primo:
-wystarczy wymienic elektronike, na identyczna od sprawnego identycznego dysku. Mozesz ryzykowac Allegro, albo znajomych. To koszt 150-200 zl. Ktos ma padniety mechanicznie dysk. Na gieldzie skupuja uszkodzone dyski po 50 zl. Mozna od nich odkupic elektronike. O firmie zapomnij, a szczegolnie przy dysku 80 GB. Po drugie, primo: firma dystrybuujaca dyski, rozpozna dysk po numerze seryjnym. Trzeba (moze przez zaprzyjazniony sklep, sklep gdzie go kupiles) podzwonic i ustalic ktora hurtownia i komu go sprzedala. Wtedy sklep gdzie go kupiles oddaje dysk do naprawy. Nie jest to takie trudne. Mnie w 80% udaje na podstawie numeru ustalic dystybutora. Fakt: trzeba chciec chciec. A to nieraz w sklepie trudno. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Guru
Data rejestracji: 28.12.2002
![]() |
![]()
Mam jakas nalepke, tylko sek w tym ze nie wiem gdzie ten sklep jest, bo dysk kupowalem od znajomego w innym miescie. Dysk jest nowka.
Moze pomozecie w poszukiwaniu dystrybutora? Numer seryjny dysku to: S/N: 5JV48SQP, P/N: 9W2003-311, HDA P/N: 100278288. Data Code 04234. Na naklejce jest napisane: XP systems 03399. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Młody żonkoś
Data rejestracji: 02.02.2003
![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
|
|