![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Odzyskiwanie danych Dyskusje poświęcone odzyskiwaniu danych z dysków twardych i pamięci flash |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#10 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 10.10.2009
![]() |
@laptokowiec
Wielkie dzięki kolego. Jedyny, który konkretnie pisze. Odezwałeś się w ostatniej chwili, bo już miałem robić formata. Na początek użyłem programu Rountime GetDataBack for NTFS (bo mi się nazwa podobała). Skanowanie trwało godzinę. Odzyskałem prawie wszystkie dane. Tak wstępnie, bo tylko wyrywkowo sprawdziłem, czy nie ma uszkodzonych informacji, ale pliki wyglądają na nietknięte... Chyba jest aż za dobrze, bo skończyło mi się miejsce na drugim dysku. Będę musiał zainstalować nagrywaczkę i pozrzucać na płyty. Chyba, że usunę partycję z Ubuntu :] No, dzięki Tobie mogę liczyć na to, że w najgorszym wypadku pozostanie ponowna instalacja i konfiguracja wszystkich programów, co i tak jest sporym wyczynem, bo Windows jest zupełnie nieskonfigurowany. Ciągle nie usłyszałem, gdzie mam szukać e-maili z MS Outlook. Ostatnio zmieniany przez k930 : 29.12.2010 o godz. 22:46 |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Poradnik dla hakiera (PFO fabrini) | Patrixs | Off topic | 15 | 07.11.2023 20:04 |
Wieszający się komputer. Różne BSOD, Brak pomysłów | silent22 | Komputery - oprogramowanie i sprzęt | 18 | 17.04.2009 16:33 |
Przydatne artykuły, rozwiązania Tips & tricks > Win 2000/XP/2003 | Eliasz | Komputery - oprogramowanie i sprzęt | 14 | 28.09.2008 23:44 |
Zgon windowsa - jaki plik. | Loczek | Off topic | 17 | 11.02.2005 15:36 |
Z dziennika cHackera - zapraszam do lektury ! | Laser | Off topic | 6 | 11.09.2002 10:05 |