![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Odzyskiwanie danych Dyskusje poświęcone odzyskiwaniu danych z dysków twardych i pamięci flash |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#6 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 28.07.2015
![]() |
No dobra. To pójdźmy dalej. Jak wiadomo nie tylko pliki jpg mogą ulec zepsuciu. Mając na myśli plik zepsuty chodzi mi o taki:
1. Który tylko częściowo został odzyskany (to co wspomniałem - część zdjęcia jest widoczna, a część to tylko szare piksele). 2. Plik, który podczas otwierania pokazuje błąd "file corrupted" itp. Skoro jest jpg checker to zapewne jest jakaś metoda, którą można sprawdzić innego typu "zepsute" pliki. Gdy szperałem w google na ten temat podpowiadało mi frazy typu 'data integrity" czy "md5checker" - ale w tych przypadlkach zdaje się trzeba mieć na wzór pierwotny plik. |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Jak sprawdzić ile wynosi audio delay? | Ignatius | DVD-Video | 9 | 05.10.2010 19:13 |
Soft - jak sprawdzić | Tomek2570 | Napędy optyczne Blu-ray, Ultra HD Blu-ray, HD DVD | 2 | 13.01.2010 19:06 |
IP publiczne jak sprawdzić?? | misieksc | Off topic | 3 | 22.04.2005 14:44 |
Jak sprawdzić dokladnie........ | memorando | Napędy optyczne CD | 4 | 22.02.2003 14:50 |
jak sprawdzić jakim programem płyta jest zabezpieczona?? | nowy | Napędy optyczne CD | 9 | 23.11.2001 16:10 |