![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Odzyskiwanie danych Dyskusje poświęcone odzyskiwaniu danych z dysków twardych i pamięci flash |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
![]() |
Zniknęły zdjęcia przy przenoszeniu z telefonu na laptopa
Witam***65279;***65279;, odrazu opisze problem.
Dzisiaj postanowiłem przenieść zdjęcia z telefonu (huawei p9 lite) na laptopa, zdjecia były w folderach, wyciąłem pierwszy folder, wkleiłem na laptopa i wszystko bylo okej, pozniej wyciąłem dwa kolejne foldery i wkleiłem do laptopa, i w tych dwóch folderach nie ma ani ***65279;jednego zdjęcia, foldery nic nie ważą, w kazdyn z nich jwst jeden plik, cos od recovery, jest jakis sposób by odzyskac te zdjecia? Dodam, ze po cofnięci***65279;u operacji na telefonie również sie nie pokazały. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie wycina się tylko kopiuje. Jak zrobisz kopię i zweryfikujesz, to formatujesz kartę dopiero.
Ja formatuję kartę jak mam dwie kopie na dyskach gotowe. Te fotki na telefonie to z karty micro sd? Jak tak, to z karty zdjęcia odzyskasz np. programem digital image recovery.
![]() |
#3 |
![]() |
Jeżeli na kartę nie zostały zapisane żadne nowe zdjęcia to możesz jeszcze odzyskać dane. Trzeba tylko kartę przeskanować softem do odzyskiwania plików. Gorzej jeżeli nadpisałeś już na to miejsce inne zdjęcia w takim przypadku nie da się już odzyskać danych.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
Z karty odzyska pod warunkiem,że nie było włączone szyfrowanie. Z pamięci wbudowanej też jest szansa odzyskać.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
![]() Data rejestracji: 26.10.2008
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mysle ze po roku temat raczej ogarniety
![]()
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Wiadomości... (MOD edit: tydzień BANA za politykę w tym temacie. Czytaj post #1). | andrzejj9 | Off topic | 18640 | 17.12.2024 22:56 |
Pytanie o zewnetrzna karte dzwiekowa 5.1 na USB 2.0 do laptopa. | Smartek | Komputery - oprogramowanie i sprzęt | 4 | 06.10.2007 08:37 |
Konfiguracja Laptopa. Wydłużanie czasu pracy na baterii. Problemy, sugestie itp | Matefusz | Off topic | 14 | 02.06.2007 20:02 |
Funny fotos, kawaly... itp. - jeszcze sie tak nie usmialem :) | Kasprzak | Humor | 4225 | 11.07.2005 12:59 |
Tematy maturalne na Polski.. (przeciek z IRCa ;) | Martin_TP | Off topic | 7 | 15.05.2003 00:20 |