![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 06.11.2003
![]() |
WinOnCD,Iso,gaa,me
Y...czy da się zrobić obraz płyty gry np AOM,potem za pomocą np MagicISO
wpakować pliki do folderu gra na plycie i zabespieczyć ja haslem w WinOnCD
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
^_^ czekam na bana ;)
Data rejestracji: 05.03.2004
![]() |
Możliwe że Ci się to uda, ale chyba za dużo baweinia z tym jest. A i o co chodzi z tym "folderem gra na płycie"
|
|
|
|
|
#3 |
|
Stały bywalec ;)
![]() |
Widze ze jakos nikt nie odpiowida,dlatego mam sznse a ponowne zadania pytania"Czy a się zrobic kopie gry i zabespieczyc ja na haslo przy pomocy WinOnCd 6.0 DVD edition" oraz czy da sie skasowac dane z plytki zanespieczonej haslem CD-RW
|
|
|
|
|
#4 | |
|
No Guts, No Glory
Data rejestracji: 06.07.2002
![]() |
odp
Cytat:
145 Sqr PFT Skalski's Circus: February - July 1943 Thomas St John Marmaduke "Pat" Pattle (AS988)80 Sqr RAF 20 April 1941 - credited with 50 victories, 8 probable Ray "Throttle" Thorold-Smith (BS231)452 Sqr RAAF 15 March 1943 - credited with 5.5 victories |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Stały bywalec ;)
![]() |
inaczej....moze tak pokolei
1.Robie obraz płyty na dysk(np clonem) 2.na dysku robie folder np GRA 3Kopiuje obraz to tego folderu 4.Wypalam WinONCD jako CD-DATA i zabespeczam haslem.... 5>Czy to moze wypalic? |
|
|
|
|
#6 |
|
XV1100
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Chmm niezle kombinujesz
Nie wiem czy ktos tak robil i czy to zadziala, ale sprawdz sobie to na cdrw - maly kwadransik zabawy i juz wiesz. Poza tym to cos jak zabawa z rarem, tez na haslo mozesz spakowac i wypalic.
|
|
|
|
|
#7 |
|
Stały bywalec ;)
![]() |
ale rar nie odczta besporednio z pluty ylko edzie trzba najpierw rozpakowac na dysk
(a to dluga trwa 700MB spakować i rozpakowąc do tego jeszcze z płyty) aha wlasnie zrobilem obraz za pmoca nero, i kiedy klikam na niego 2 razy to wlacza sie nero i odrazu okno wypalania.JAk moge zorbic zeby np gra ktora dziala tylko z plyta mogla startowac z obrazy cd znajdujacego sia na dysku?MAm pech abo akurat 30diowa wersja WinOnCD 6.0 mi sie sakomczyla |
|
|
|
|
#8 |
|
XV1100
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zamontuj ten obraz na wirtualnym napedzie np tym z alcohola albo daemon tools.
PS Obraz z nero mozesz tez podpiac pod wirtuala z nero, chyba nero image drive sie nazywa...ale nie polecam go. |
|
|
![]() |
|
|