Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray

Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video).

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 02.04.2003, 21:39   #1
deino
czytacz

Data rejestracji: 02.01.2003
deino w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
alcohol contra nero

mam problem wspolistnienia alcoholu (1.4. bodajze 221) i nero (5.5.cos.tam). po zainstalowaniu obu dochodzi do bojki w module VXD przy probie wlaczenia nero - niebieski ekran i aplikacja zostanie zamknieta, nie da sie nero wlaczyc do poki alcoholu nie odinstaluje..

gdzies na jakims forum o tym czytalem, ale nie pamietam ani na ktorym ( moze na tym? moze na jakims zagranicznym?) ani tytulu artykulu, wiec jestem w kropce.. jesli ktos by znal recepte , albo link, to bym prosil...

dzieki

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 03.04.2003, 12:27   #2
krzyches
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 30.12.2002
krzyches zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Re: alcohol contra nero

Cytat:
deino napisa***322;(a)
mam problem wspolistnienia alcoholu (1.4. bodajze 221) i nero (5.5.cos.tam). po zainstalowaniu obu dochodzi do bojki w module VXD przy probie wlaczenia nero - niebieski ekran i aplikacja zostanie zamknieta, nie da sie nero wlaczyc do poki alcoholu nie odinstaluje..

gdzies na jakims forum o tym czytalem, ale nie pamietam ani na ktorym ( moze na tym? moze na jakims zagranicznym?) ani tytulu artykulu, wiec jestem w kropce.. jesli ktos by znal recepte , albo link, to bym prosil...

dzieki
Sprobujwylaczyc wirtualny naped alcohola. W opcjach ilosc napedow ustaw na 0.
krzyches jest offline  
Stary 08.04.2003, 20:50   #3
patryk2004
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 26.08.2002
patryk2004 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
a ja mam oba programy nawet kiedys miałem z 8 wirtualnych napędów w alcoholu i z 8 w demon tools i nero odpalał sie bez problemu
patryk2004 jest offline  
Stary 08.04.2003, 22:33   #4
WalDo
Nowy na forum

Data rejestracji: 19.10.2001
WalDo w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Re: alcohol contra nero

Cytat:
deino napisa***322;(a)
To chyba nie prawda - mam nero i alcohol i nic mi sie nie gryzie.
To wprawdzie Windowsy Me i to moze miec jakies znaczenie, ale slyszalem tez gdzies, ze wysoce wskazane jest wylaczenie automatycznego uruchamiania plytki po wlozeniu do napedu. To pozwala uniknac wielu konfliktow. A mialem cos podobnego chyba jak zainstalowalem Nero i Easy CD Creatora...

Pozdro,

WalDo
WalDo jest offline  
Stary 11.04.2003, 07:06   #5
Zetoxa
liniejący leming
Zlotowicz

Data rejestracji: 20.12.2001
Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
... było u koleżanki identycznie pod win98, pomogło przestawienie w opcjach Alkohola jak na rysunku
Dołączone obrazki
File Type: png opcje.png (8.3 KB, 228 oglądane)

Twoje uprawnienia: