![]() |
Cytat:
zrobil to ktos? dziala? ja chetnie odkupie taka dzialajaca kopie. |
A programy do kopiowania\ obrazów płyt typu ImgBurn \ Alcohol \ DamonPro itp jak rozpoznają pojemność nośnika ?
|
Mam na myśli płytę z mapą, bo system ją widzi jako 0 pojemności !
|
Cytat:
|
Ciekawe czym to można rozkodować, bo są dostępne nośniki wypalane ?
|
Jak dobrze pamiętam jest tam system copy protection Macrovision.
Navi chyba musi mieć wgrany soft copy protection OFF żeby kopie działały. |
Jest możliwość zrobienia kopi dvd z mapą do forda, a navi to blaupunkt nx dvd ? Nigdzie nie mogę znaleść info czy to możliwe i jak !
|
No niestety nie, o ile nokia to sie zgadza ze jest M$ bo zostala wykupiona jako dzial telefonow a nie cala korporacja , to firma HERE jest wlasnasci koncernu VW od ~polowy 2015 ;) Malo tego nokia jako korporacja wprowadzi na rynek swoje modele jako korporacja pod inna nazwa i beda na androidzie oraz powroci pelne wsparcie na symbian ;)
|
Mapy HERE to chyba byla Nokia/Microsoft?
|
Alez teraz zawiesniaczyl z ta siri :szczerb: garmin/tomtom tez ma obsluge glosowa i nie ma w tym nic nadzwyczajnego :P BTW. mapy w japku sa od VW a konkretnie "here maps"/"HERE" :P
|
Cytat:
|
A to juz pomijam ze to mija sie z celem , olac to badziewie i lepeij kupic gamina/tomtom-a itd. ;)
Cytat:
|
Ciekawe czy coś się zmieniło - mapy od łopla datowane na 2015 zawierały stan dróg na I kwartał 2013 - istna rewelacja za cenę circa dwukrotnie wyższą niż kompletny garmin z dożywotnimi darmowymi aktualizacjami. :P
|
http://www.vector.co.jp/download/fil.../fh407282.html tu jest ten programik co pisałem może ktoś sprawdzi i przetestuje czy chodzi :-)
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:13. |