![]() |
Zajrzyj do pw :P
|
Cytat:
|
Opel w tych Navi używa zabezpieczenia Alpha-ROM \ ale program vMediaMaster jako jedyny obsługuje to zabezpieczenie Alpha-ROM/Alpha-DVD ale jest drogi ~~około 100Euro i do tego na pewno trzeba wykonać obraz oryginalnej płyty na nim ...również z tego co wiadomo program już nie jest rozwijany więc rożnie z tym może być \ trudno powiedzieć czy da radę tej wersji Navi,....
|
Oczywiscie ze sie da ale jest "no public" :P
|
podobnież ten program daje możliwość kopiowania http://www.tomcat.jp/vmediamaster.htm
|
Cytat:
|
no to powiedz jak jak mówisz ze się da... :-)
|
M@X da sie ;)
|
Z B nie zrobisz kopii. Spolecznosc Insigni dziala po przyjacielsku - ktos kupuje, wgrywa kilku, cena sie rozbija, potem kupuje kto inny i tak w kolo macieju.
|
no niestety niema karty sd sam napęd na płytki jest :-)
|
Nie pamietam juz tam nie ma przypadkiem karty sd ? obilo mi sie o uszy ze da sie zmusic to radio po modzie softu ale gdzie to bylo ???
|
potrzebuje do opla insigni z oznaczeniem B w VIN :-)
|
No nie zgadles ale zaczoles sensownie pisac bo napisales o jaki model radia chodzi :P jeszcze brakuje producenta :P
|
oki mysle że masz jakiegos opla, ale niewiem jaka masz nawigacje ja szukam do CD500/DVD800 coś więcej napiszesz jeśli masz taką nawigacje jak to nagrać dużo osób by się ucieszyło.. ?
|
A ty mi powiedz a wlasciwie zgadnij jakie mam auto :P
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:13. |