![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 23.11.2005
![]() |
Mam wielki problem. ostatnimi czasy zakupilem black and white 2 a z doświadczenia wiedząc ze moj cd-rom lubi łamać plyty (diablo 2 LOD) wiec chcialem sobie skopiowac owa gierke. zrobilem obraz dziala z deamonem ale nagrać juz nie moge :/. Game Jack 4 nie dał rady alkohol nie dal rady (jakaś najnowsza wersja). Czy ktoś moglby pomoc
?gierka zabezpieczona Safedisc 4.00.002 Ostatnio zmieniany przez woox : 23.11.2005 o godz. 13:02 |
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
< pojawia się i znika >
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 25.02.2004
![]() |
Cytat:
potrzebnz nagrywarka z dobrą korekcja EFM - to klucz do sukcesu (jeżli nagrywara kopiuje SD 3.2 to z 4.0 też sobie poradzi) jaką masz nagrywarkę ? POLECAM ZBADAĆ OPCJĘ SZUKAJ
|
|
|
|
#3 |
|
Nowy na forum
![]() |
moja nagrywarka to LG cd/dvd GSA-4160B. da to to rade
? hmm moze przeoczylem to bo szukalem. no wiec szukalem dalej no i doszedlem do wniosku ze nagrywanie plyt to jak loteria moj kumpel co tez ma orginalnego Black and whte 2 chcial zrobic kopie zapasowa a ma taka sama nagrywarke jak ja i nagral ja bez problemu na plycie z biedroni z maxymalna szybkoscia zapisu (nagrywalo sie 5 minut). wiec co ja mam zrobic
Ostatnio zmieniany przez woox : 23.11.2005 o godz. 18:31 |
|
|
|
|
#4 |
|
Nowy na forum
![]() |
nie udalo sie kolejny raz ... 6 bodajze...
Ostatnio zmieniany przez woox : 24.11.2005 o godz. 00:42 |
|
|
|
|
#5 | |
|
< pojawia się i znika >
CDRinfo VIP
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#6 |
|
Nowy na forum
![]() |
przeliczylem sie..... zapomnialem wylaczyc obrazu z deamona.... jak to nagrać :"(.
|
|
|
|
|
#7 | |
|
< pojawia się i znika >
CDRinfo VIP
![]() |
Cytat:
na cd alcoholem ale na dvd to CloneCD ponizej opis jak skopiować http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...Cd+medal+honor aha i nagrywaj na DVD RW - szkoda płyt marnować na testy
Ostatnio zmieniany przez Ghost_mode : 24.11.2005 o godz. 01:24 |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Nowy na forum
![]() |
zrobilem dokladnie jak napisali. nie wyswietla sie ze nie ma dvd w dvd-romie lecz gra sie nie włącza... szit chyba se daruje 7 zeta w dupe.
|
|
|
![]() |
|
|