![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#10 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 28.06.2005
![]() |
Moje niestety nieudane w większym stopniu doświadczenia z DX-ami.
Nagrywałem wiele razy na nagrywarce LG 52x a teraz ostatnio na 48x i niestety chodzi mi tylko jedna płytka (BASF) a reszta Platinum, Verbatim, TDK i inne nawet czarne nie działają. Kilka z nich działa natomiast w DX-ie w Audi. Prędkość zawsze 8x Navi DX-R70 , Alkohol 120% v 1.9.2 Teraz skopiowałem sobie na szybko płytkę 2005/06 z Czechami ale w formacie *.iso z wyborem zabezpieczeń w Alkoholu SD 2.9 i SD 2/3 A-Ray wykrył SD v2 CloneXXL wykrył również V2 Mam kilka pytań: 1. Czy da się zmniejszyć prędkość wypalania? np. na 4x 2. Czy nie jest problemem format *.iso ? 3. Na jakiej płycie najlepiej nagrać (wiekszość twierdzi że TDK) Co może być jeszcze powodem że nie widzi mi pozostałych płytek (nawet wcześniejszych wersji). Proszę o podanie jaka jest naprawde wersja zabezpieczeń w płytce na 2005/2006 od tych którym udało się skopiować. Pozdrawiam Ostatnio zmieniany przez zyziotm : 28.06.2005 o godz. 11:36 |
![]() |
|
|