![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 31.12.2003
![]() |
![]()
Witam , jestem w posiadaniu mapki POLSKA - CZECHY 2005/2006 DX ( jest to kopia z polskim lektorem ) i usiłuję ją skopiować.Posiadam PLEXTORA 716-kę , ale ona sobie nie radzi ani Clonem ani alcoholem . Pojechałem do skleou i wziołem Litka LTR-52327S i co , d..a! ani clonem ani alcoholem 120 , zepsułem już z 20 płytek ( TDK i Verbatim ) w clonie i alcoholu próbowałem wszystkie opcje ( pc game i dane )
Clone napisał mi że LTR-52327s nie wspiera wybranej funkcji szybkiego omijania błędów sektorów i zmieniono funkcję korekcji na hardware. Jestem zdesperowany , co robić ! w poniedziałek pojadę i wymienię nagrywarkę na LG(może ?) Piszcie co robię źle ! HELP !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 07.08.2004
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 28.05.2005
![]() |
Slyszalem ze mozna kopiowac te plyty poprzez Tloczenie - podobno dzialaja jak oryginaly
Czy ktos cos wie na ten temat ?? |
![]() |
![]() |
#4 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 07.01.2005
![]() |
Pewnie- musiałbys miec tłocznię, dysponować glass masterem i wytłoczyć najpierw kilka tysiecy płyt na wyrzucenie bo dopiero po takiej ilości tłoczone krążki są właściwej jakości. No ale chyba taniej bedzie kupić sobie jescze 50 oryginałów
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Nowy na forum
![]() |
Jasne @cbs
![]() Skubańcy mają jaja jak arbuzy bo nie bojąc się złapania nawet otworzyli stronę na której sprzedają te wytłoczone płyty. Sam zobacz: http://www.gps.paragraf.pl/?mode=listkat&kat=3 |
![]() |
![]() |
#6 |
Obca Forma Życia
Data rejestracji: 30.12.2002
![]() |
Chyba coś Ci się pomieszało
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
![]() A ta firma co je wytłoczyła i sprzedaje to myślisz że jeszcze należy do skarbu państwa? ![]() To są tłoczone płyty i wytłoczyła je prywatna firma 8 ) Mój poprzedni post był żartem. Chyba każdy prócz Ciebie to zauważył ![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 13.09.2005
![]() |
Cytat:
Macie blade pojęcie jak szprehanie w DX zamienić na nasz język łojczysty? Jak wyedytować pliki .dat zawierające mowę? |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 01.08.2005
![]() |
Sorki, już podaje adres: mz86@wp.pl
Ta nagrywarka którą posiadasz to jest w miare nowy model czy starszy, bo szukam i nigdzie nie mogę takowego znaleźć. Jeśli chodzi o podmianę plików dźwiekowych w mapie to zajrzyj na www.navi-projekt.de Pozdrawiam! |
![]() |
![]() |
#10 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 06.07.2005
![]() |
Z chęcią takze sie dowiem jak zmienic język, aby instruktarz był po Polsku.
|
![]() |
![]() |
#11 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 13.09.2005
![]() |
Cytat:
![]() ![]() ![]() Jak już to zrobię obiecuję wrzucić rozwiązanie na forum. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#12 | |
Obca Forma Życia
![]() |
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez teo32 : 21.09.2005 o godz. 21:10 |
|
![]() |
![]() |
#13 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 06.07.2005
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#14 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 01.08.2005
![]() |
Cytat:
Ja to tak rozumuję, ale mogę się mylić. A tak poza tym to dalej nie wiadomo czym to kopiować i jak żeby działało, przynajmniej ja nie wiem. Pozdrawiam! |
|
![]() |
![]() |
#15 |
Obca Forma Życia
![]() |
Kolego powiem Ci tak wkładam do Blaupunkta mapę Polska 2005/2006 wgrywam język Angielski metryczny, bo tam znajduje się Polski. Potem w Kołbaskowie wkładam płytę Niemcy 2004 lub 2004/2005 i po Niemczech "lecę" na języku Polskim. 8 ) Co do kopiowania tych płyt uwierz mi wystarczy dokładnie poczytać forum i znajdziesz wszystko, co potrzeba, aby poprawnie skopiować te płyty.
![]() |
![]() |
![]() |
|
|