![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 13.09.2005
![]() |
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Nowy na forum
![]() |
Niekoniecznie. Lubię exsperymentować z dźwiękiem i obrazem. Poza tym przyzwycziłem sie do trajkotu żony i jakoś bez tego kiepsko mi się jeździ
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 28.09.2005
![]() |
Witam wszystkich i mam pytanie,skąd wziąć te nieszczęsne pliki z polskim lektorem do mapki polska-czechy,szukałem już chyba wszędzie i nic a bardzo mi na tym,zależy prosze o pomoc
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
Juz niedługo powinienem sie uporac z przetłumaczeniem wszystkiego na polski. Jak już to zrobię położę na mułłę. Obiecuje. :cool: A tak nawiasem mówiąc to jeśli ktoś byłby w stanie podesłać albo udostępnić w jakikolwiek sposób pliki .DAT z polskim lektorem sprawa mogłaby się zakończyć w przeciągu kilku dni. Ewentualnie jeśli ktoś ma PDA z AUTO MAPĄ to mozna bardzo dobrze wykożystać komunikaty z tego "diwajsiku" w formie wav. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Bywalec
Data rejestracji: 20.08.2003
![]() |
do ulmoz
ja mam a6 2003 z nawigacja strzlkowa w desce sciagnij emulem teleatlas dx 2005 2006 polski i wypal go przy uzyciu clone cd i profilu sefadisc 3, w razie co pisz na priva tu masz link do teleatlasu na mule [link usunieto] Ostatnio zmieniany przez Ghost_mode : 04.04.2006 o godz. 13:04 |
![]() |
![]() |
#6 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 27.10.2005
![]() |
![]()
Masz nawigacje w swoim aucie ? Szukasz mapy ? Nie jestes pewny czy bedzie chodziła ? napisz lukedj@wp.pl
Postaram sie pomoc... :cool: Ostatnio zmieniany przez lukedj : 27.10.2005 o godz. 19:32 |
![]() |
![]() |
#7 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 02.06.2005
![]() |
Nagralem dwie plytki na LG GSA 4167b, pierwsza polske 05-06 clonem z profilem sd3.x predkosc 4x plyta tdk, druga niemcy 05-06 alcohol 120% s profilem sd2/3, plyta tdk 4x z obu wczytuje pliki nawigacja ale przy sprawdzaniu wyrzuca ze plyta nie kompatybilna? Macie jakies sugestie czemu nie dziala?
|
![]() |
![]() |
#8 | |
< pojawia się i znika >
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 25.02.2004
![]() |
Cytat:
Na tych ustawieniach udało sie wykonać poprawna kopię na płycie TDK: CloneCD 5.2.2.1 predkosc zapisu: x4 slabe sektory: napraw Nie naprawiaj dancyh subkanalowych - TAK Zawsze zamykaj ostatnia sesje - TAK Pod warunkiem, że obraz jest na 100% poprawny ![]()
![]() |
#9 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 02.06.2005
![]() |
Poszlo!
Nagralem clonem i dziala plyta bez problemow! Nagrywalem tez inne mapy 2005 clonem tez dzialaja! Jedynie nagrywanie alcohol'em 120% nie wychodzi! pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#10 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 11.12.2005
![]() |
Witam!!! Mam pytanie bo moze bedzie znal odpowiedz: Czy czytnik Philips Carminat Nr. 22SY586/62 bedzie dzialal z monitorem Philips Carin 22SY402/00 ?? Bo po podlaczeniu ich do siebie pilot bezprzewodowy nie dzial moze one nie wspolpracjuja ze soba ?? Moze do tego monitora trzeba koniecznie czytnik CARINA ??
POZDRO |
![]() |
![]() |
#11 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 01.01.2006
![]() |
Navi z lektorem
Witam
Poszukuję płytki z polskim lektorem. Skąd ją mogę zdobyć - oczywiście w celach edukacyjnych. ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 06.01.2006
![]() |
Kompatybilnosc Travelpilot DX...
Pierwszy raz jestem "aktywny" na formum wiec prosze o wyrozumialosc :-)-
Nie wiem czy dzial odpowiedni. Wedlug strony producenta Teleatlas.com sa rozne typy map do tak samo wygladajacej Navi do tego samego wozu. Na przykladzie Audi A8 - "Audi navigation Plus 2-DIN RNS 3.X - Manuf. date till December 2000" oraz "Audi navigation Plus 2-DIN RNS 4.X - Manuf. date from January 2001" Dla pierwszej wersji nie ma mapy Polski ani w nazwie zadnego "DX", dla drugiej wersji mozna kupic baaaardzo duzo krajow(w tym Polske), ale w nazwie jest Travelpilot DX. I tu pojawia sie pytanko - czy te dwie wersje sa kompatybilne? Moj kumpel Ma Audi A8 z 1999, probowalem mu wypalic Travelpilot DX Polska. Niestety moje starania spalily na panewce. Mam sobie dac spokoj bo to i tak nie bedzie dzialac, czy po prostu zle nagrywam? Dodam ze nagrywalem w Clonie i A Alcoholu, wedlug wszystkich instrukcji jakie znalazlem, na nagrywarce LG GCE 8523B na roznych nosnikach - jeszcze tylko TDKi nie probowalem. Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#13 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 09.11.2004
![]() |
Na poczatek troszke o wlasnych doswiadczeniach z DX PLka.
Kopie zapasowa plytki PL/CZ 2005/2006 DX wykonywalem na kilku nagrywarkach z marnym wynikiem, w koncu udalo sie wykonac jedna , niestabilnie dzialajaca na Lite-On 811S, nosnik EMTEC, CloneCD na profilu SafeDisc 3.1. Napisalem ze jest niestabilna bo samochod musi stac ;-) chyba aby nie trzesla czytnikiem by nawi ja pozytywnie zidentyfikowala i aktywowala sie ... troche lipa ![]() Przy okazji chcialbym dolaczyc sie do prosby kolegi wyzej o udostepnienie na emule lub gdziekolwiek obrazu w wersji z polskim lektorem ... sluchanie ENG ver jest bez sensu gdy mozna posluchac PL ![]() Ps. Slyszeliscie ze wyszla nowa wersja plytki z zalaczonymi glownymi drogami europy ? ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 27.10.2005
![]() |
co do powyzszego postu - montowane w audi 8 nawigacje wychodzily w 2 wersjach - RNS i DX najprosciej mowiac. Nie sa kompatybilne i blaupunkt w zasadzie nie wypuszcza map w systemie RNS. raz na poltora roku pojawia sie Europa RNS lub Niemcy RNS . Polska nie wyszla i nie wyjdzie w tym systemie.
Ostatnio zmieniany przez Ghost_mode : 26.01.2006 o godz. 15:09 Powód: to nie miejsce na reklamę |
![]() |
![]() |
#15 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 26.01.2006
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|