Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray

Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video).

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 10.06.2006, 13:45   #1
Mich@ł
Ismail Delivered

Data rejestracji: 29.08.2003
Mich@ł wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Mich@ł wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Mich@ł wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Mich@ł wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Mich@ł wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Cytat:
Napisany przez Robert1281
Widze ,ze strasznie sie męczycie z dx. Jak ktoś chce niech da znać.Załatwie mu jakoś Mapke dx Polska czechy 2005-2006
Jak co to piszcie klety@poczta.onet.pl
A co?
Oryginały taniej sprzedajesz?
Mich@ł jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 11.06.2006, 10:44   #2
Robert1281
Nowy na forum

Data rejestracji: 10.06.2006
Robert1281 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Dx

Cytat:
Napisany przez Mich@ł
A co?
Oryginały taniej sprzedajesz?

Uwagi to sobie możesz zwracać swoim kolegom a nie mi. Pozatym niecfaniacz bo w przeciwieństwie do ciebie chce komuś pomuc.
Robert1281 jest offline  
Stary 11.06.2006, 19:00   #3
Yetixxl
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 15.01.2004
Yetixxl zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Robert1281
Uwagi to sobie możesz zwracać swoim kolegom a nie mi. Pozatym niecfaniacz bo w przeciwieństwie do ciebie chce komuś pomuc.
Jakbyś przeczytał dokładnie cały temat to byś może zauważył, że jest podany dokładny opis jak nagrać sobie "kopię bezpieczeństwa" każdej mapy dx-owej,której prawidłowe wykonanie zależy tylko od posiadanej nagrywarki i my też chcemy pomóc bo inaczej byśmy nie działali na tym forum i nie odpisywali na zadane pytania.
Yetixxl jest offline  
Stary 12.06.2006, 00:23   #4
Glaza
Nowy na forum

Data rejestracji: 12.06.2006
Glaza w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Question pomocy!!

mam pytanie jak rozpoznac jaka mapa jest mi potrzebna ? jestem szczesliwym posiadaczem passata z navi (mały wyswietlacz) i nie bardzo wiem jaka płyta z mapka mi jest potrzebna i wlasnie pytanie ... jak to poznać jaki to jest typ navi
Glaza jest offline  
Stary 12.06.2006, 10:57   #5
patgsm
Nowy na forum

Data rejestracji: 05.06.2006
patgsm w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez Glaza
mam pytanie jak rozpoznac jaka mapa jest mi potrzebna ? jestem szczesliwym posiadaczem passata z navi (mały wyswietlacz) i nie bardzo wiem jaka płyta z mapka mi jest potrzebna i wlasnie pytanie ... jak to poznać jaki to jest typ navi
Jesli choci ci o PL to jak nie bedzie pasowala plyta DX to nic nie bedzie chodzilo (bo do starszych nie ma mapy na PL).. Ktory masz rocznik? Jak pisze u gory Radio Navigation System MCD to dx powinno pojsc, jak samo Radio Navigation System to nie powinno
patgsm jest offline  
Stary 12.06.2006, 14:42   #6
kylo2s
Nowy na forum

kylo2s w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez patgsm
Jesli choci ci o PL to jak nie bedzie pasowala plyta DX to nic nie bedzie chodzilo (bo do starszych nie ma mapy na PL).. Ktory masz rocznik? Jak pisze u gory Radio Navigation System MCD to dx powinno pojsc, jak samo Radio Navigation System to nie powinno
Witam
Ja mam VW Golfa IV 2000 r. i mam napisane tylko Radio Navigation System bez MCD. Mam oryginalną mapę niemiec Blaupunkt Teleatlas i ładnie bryka?
Pytanie: Czy pójdzie mi taka mapa Czechy-Polska 04-05 lub 05-06 DX?
Bo jeśli nie to szkoda płyt

Z góry dzięki i pozdrawiam

Ostatnio zmieniany przez kylo2s : 12.06.2006 o godz. 14:49
kylo2s jest offline  
Stary 12.06.2006, 15:16   #7
patgsm
Nowy na forum

patgsm w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez kylo2s
Witam
Ja mam VW Golfa IV 2000 r. i mam napisane tylko Radio Navigation System bez MCD. Mam oryginalną mapę niemiec Blaupunkt Teleatlas i ładnie bryka?
Pytanie: Czy pójdzie mi taka mapa Czechy-Polska 04-05 lub 05-06 DX?
Bo jeśli nie to szkoda płyt

Z góry dzięki i pozdrawiam
a co wiecej pisze na tej orginalnej plycie? rns? Ogolnie mala szansa zeby dx chodzily, takze szkoda wydwac kase na mape bo kosztuje sporo..
(Zreszta powiniens miec takie mapy zeby sprawdzic bo ten temat jest tylko dla osob ktore chca zrobic kopie bezpieczenstwa!!!)
patgsm jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: