![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 29.12.2003
![]() |
P***322;yta wygl***261;da prawie tak samo. I ma znaczek E
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
< pojawia się i znika >
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 25.02.2004
![]() |
Dbaj o orygina***322; bo sam kopii zapasowej nie zrobisz
![]() Je***380;eli zostanie opracowana jaka***347; metoda kopiowania, podam j***261; na forum. Teraz ju***380; wiesz zapewne dlaczego wiele osob omija szerokim ***322;ukiem system E. edit. pozwoli***322;em sobie zmieni***263; tytu***322; tematu aby rezutlaty wyszukiwania przez zainteresowanych by***322;y bardziej przejrzyste
Ostatnio zmieniany przez Ghost_mode : 09.05.2007 o godz. 23:57 |
|
|
|
|
#3 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 12.06.2008
![]() |
Pomocy. Jak nagrać płytę do nawigacji Blaupunkt Travel Pilot z Forda Mondeo???
Witam.
Sciągnąłem sobie spakowany plik z navigacją i nie wiem co dalej. Jak to nagrać? ćzy to ma być CD czy DVD? W pliku była nastepujaca informacja: "Nagrywać na załączonym profilu(wkleić do folderu Profiles) CloneCD. Ustawić język angielski metryczny tam znajduje się lektor. w razie pytań kontakt na forum www.cdrinfo.pl pozdrawiam Yetixxl "Czy ktoś moze mi pomóc i napisac co z tym zrobić? Pozdrawiam. |
|
|
|
|
#4 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
To nawigacje dystrybuuj***261; ju***380; za free?
Regulamin forum
|
|
|
|
|
#5 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 05.02.2006
![]() |
TravelPilot E1
Dużo piszecie o płytach dx (pewnie dlatego że są tak popularne) już chyba wszystko można z tymi płytkami zrobić, według co niektórych wypowiedzi...
Ale czy ktoś może się wypowiedzieć o płytach Blaupunkta E1. Ja próbowałem kopiować, pytałem i szukam np na Allegro a tam można kupić ale tylko orginał bo mówią że ich nieda się kopiować. Czy to prawdazy Ja orginalną płyte mam tylko że firma blaupunkt niedała mi kopii bezpieczeństwa a szkoda bo powinna
|
|
|
|
|
#6 |
|
< pojawia się i znika >
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 25.02.2004
![]() |
To jest temat o DX (nie E) więc prosiłbym o nie robienie zamieszania i ogólnego śmietnika.
Wszelkie pytania na temat E prosze kierować tu: http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...ight=blaupunkt Co do kopii E to rzeczywiście jest bardzo trudno, analizowałem ostatnio wspomnianą płytę. ![]() Nie ma możliwości skopiowania jej w tak prosty sposób jak DX gdyż E zawiera modyfikacje fizyczne. Po przeanalizowaniu subkanałów oraz topologii płyty podejrzewam, iż do wykonania poprawnej kopii niezbędne są modyfikacje obrazu przed jego wypaleniem co stanowi duży problem...
|
|
|
#7 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 30.09.2003
![]() |
Witam,
Kupilem oryginal PL, CZ 2005/2006 z Allegro za 699 PLN ale tam nie ma polskiego lektora!!! Da sie go samemu wgrac do backup'u plyty? Pozdrawiam, Jacek |
|
|
![]() |
|
|