![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 03.03.2006
![]() |
Jesli masz nawigacje i nie wiesz jaki typ p***322;yt jest z nia kompatybilny lub potrzebujesz pomocy zwiazanej z systemem nawigacyjnym - napisz
l u k e d j @ w p . p l |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 25.03.2006
![]() |
Polski lektor
Słuchajcie mam mapę DX z polskim lektorem, ale przyszło mi do głowy aby dane z płyty zawierające polskiego lektora (kilka plików) wstawić np. do płyty z mapą niemiec tylko nie bardzo wiem w jakim programie wyedytować obraz płyty i podmienić te pliki, tak aby nie stracić tego zabezpieczenia safedisc.
Co wy na to ?? ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Bywalec
![]() |
nie musisz tego robic, wystarczy wlozyc plyte z tego samego rocznika (2005/06)
i polski lektor zostaje. jednak gdybys chcial to zrobic to czeka Cie troche zabawy ale da sie to zrobic podmieniajac pewne pliki w obrazie |
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
![]() |
OK - dzięki za odpowiedź i informację. Jeszcze dzisiaj wieczorem spróbuję czy po włożeniu mapy np. niemiec na której nie ma polskiego lektora navi będzie gadać po polsku.
Opiszę wyniki testu. |
![]() |
![]() |
#5 | |
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Bywalec
![]() |
polskiego lektora nie znajdziesz na orginalnej plycie. napisz na
l u k e d j @ w p . p l powiem Ci jak to zrobic bo na forum nie mozna takich rzeczy pisac |
![]() |
![]() |
#7 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 18.02.2006
![]() |
Wie Kto***347; Wko***324;cu Gdzie Mozna Znale***347;***263; Polskiego Lektora ?? Ci***261;gle przewija sie to pytanie ale nikt nie odpowiedzial.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 18.02.2006
![]() |
jezeli ktos ma mape z polskiem lektorem prosze o wskaz***243;wki na maila: ruta87@o2.pl. z gory dzieki
|
![]() |
![]() |
#9 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 02.04.2006
![]() |
mapa do audi a8
witam
czy może ktoś mi pomóc jaka mapa navi do audi a8 rok 99 i skąd gdzie mogę dostać mape polski oczywiście kopie,ściągnołem pare i nie chcą iść .. pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#10 |
Bywalec
![]() |
a na pewno masz wersje dx ?
w 99 montowali jeszcze rns |
![]() |
![]() |
#11 | |
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
nie wiem jaki to jest dokładnie system ale jest to nawigacja z dużym wyświetlaczem w desce rozdzielczej była tam niemiecka płyta navi i oznaczona travelpilot dx włożyłem polską i nic nie idzie..czy wiesz ile mb zajmuje polska mapa na płycie?? pozdrawiam jest to taka navi.. http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=93770494 Ostatnio zmieniany przez gibon124 : 03.04.2006 o godz. 09:47 |
|
![]() |
![]() |
#12 |
Bywalec
![]() |
jesli wyjeles plyte dx i ona tam dzia***322;a***322;a to musi byc nawigacja dx. ten drugi rodzaj wyglada identycznie i rozni sie softem i polska na nim nie ruszy.
do Twojej navi pasuje polska mapa z polskim lektorem i polske menu. jesli nie widzi Ci plyt to moze byc brudny laser - nie polecam czyszczenia p***322;yta czyszcz***261;ca tylko mechanicznie - najlepiej w jakims zakladzie rtv. pozdrowienia |
![]() |
![]() |
#13 | |
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#14 |
paproć
Data rejestracji: 31.05.2002
![]() |
przeczytaj caly watek dokladnie, a dowiesz sie czemu nie dziala ci to, co sciagnales (i co zrobic, by dzialalo).
#15 |
Bywalec
![]() |
nie mozesz nagrac plyty DX lub szukasz polskiego lektora do nawigacji?
napisz l u k e d j @w p . p l - podam najprostrzy i najszybszy sposób wesołych swiąt !! |
![]() |
![]() |
|
|