![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 04.12.2001
![]() |
HUGO:Zaczarowany Dąb (LAserLock)=problem
Dostałem do skopiowania grę HUGO:Zaczarowany Dąb (nie oryginał ale koipia). Zabezpieczenie to LaserLock. Nagrywałem LTR-40125W (bios najnowszy) przez: ClonyXXL->Profiler->CloneCD(obraz robiłem przez CD-RW-ustawienia zaproponowane przez Profilera) (wszystkie progi w najnowszych wersjach). Po nagraniu okazało się, że nagrana płytka nie działa (zaczyna się ładować i wyskakuje komunikat aby włożyć oryginalną płytę CD) co dziwne tak samo zachowuje się ta płyta-matka z której robiłem tą kopię (taki objaw jest przy odpalaniu tych 2 płytek z CD-RW_opcja ukryj nośnik zaznaczona jak i z DVD Pioneer105S).
Mój system to Win98SE. Ale co dziwne płytki chodzą-nie chodzą przy takich konfiguracjach: Win2kProf+CD-R_Acer50x: płyta-matka: działa, kopia-moja: nie działa(klepsydra i mielenie płyty) Win2kServer-CD-R_Asus52x: płyta-matka: działa, kopia-moja: działa Macie jakieś pomysły co jest nie tak? |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|