![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 29.11.2003
![]() |
Nietypowy problem - POMOCY!
Witam!
Zastanawiam się czy są jakieś programy (pewnie są) do zabezpieczania płyt CD? Chodzi mi o to, że np. wypalam sobie płytkę z danymi i chciałbym ją tak zabezpieczyć żeby nie dało się jej przeglądać bez podania hasla.. Są takie programy do zabezpieczania? Najlepiej darmowe A druga rzecz to chciałbym "kupić" program do szyfrowania danych.. Jakiś dobry.. Co możecie polecic?? Ale nic takiego jak PGP 8.0.2 bo chciałbym coś bardziej zaawansowanego np. łącznie z szyfrowaniem systemu, coś co jest naprawde dobre bo w CHIP'ie czytałem to jeden miał "coś tam" to nie miał znowu "czegos tam" i na odwrot.. Zresztą po co komuś program do szyfrowania jesli da się skasować wirtualne dyski lub odinstalowac program i po bólu.. To ma być ochrona?? Tak ma własnie chyba "Top Secret Next Generation" (ale nie jestem pewny czy to ten). Napiszcie co jest dobre i gdzie to można "kupic". Na prawdę to jest pilne. Nie mam stałego łącza więc proszę o konkrety.. Z góry dziekuje i pozdroodka wszystkim |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|