![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 06.12.2003
![]() |
![]()
czesc to moj pierwszy post(zabezpieczam sie na wypadek gdyby pytanie bylo banalne)
moj koles dostal call of duty zainstalowal i zrzucil na hd cd1 i cd2 udostepnil przez lan i sobie draplem instaluje z hd i rzada 2cd to zgralem na cd za pomoca nero (nagrywarka teac 24 ) wkladam dysk 2 i nic wiec trafilem na to forum i troche juz przejrzalem doszlem do wniosku ze to jakies zabezpieczenie (nie wiem czy slusznie) sciagnolem mase programow i zaczolem zmagania mam programy clone xxl ,alcoholer, alcohol120%,clone cd,protection id jak scanowalem clone xxl plyte to nic nie pokazuje (nieznane zabezpieczenie) natomias scan cracka progr protec id pokazuje sd 3.10 nagrywalem juz alkoholem i 4 cd zmarnowalem czy da sie cos zrobic zainstalowac gre z hd lub cos z tym cd 2 zrobic czy musze miec plyte z ktorej on instalowal i dopiero skopiowac czy mozna zrobic poprawny obraz plyty z katalogu ds2 na hd jestem zielony w tej materii i prosze o pomoc jak ktos uprzejmy z gory thanx |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
Oryginał Call Of Duty zabezpieczony jest - Safedisc 3.10.
Przy odpalaniu gry... rząda dysk2 ![]() Jak piszesz gra posiada "cracka" ...chyba wiesz co z tym zrobić?
#3 | |
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
2cd nie chodzi przy instalacji i w tym problem ze nie moge zainstalowac gry a ty juz mowisz o graniu |
|
![]() |
![]() |
#4 |
KiNgOfOcEaN
Data rejestracji: 06.09.2002
![]() |
Jak dla mnie to obraz 2cd jest zepsuty i nic nie da nagrywanie tego tak czy siak. Trzeba szukać innej kopii.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Nowy na forum
![]() |
juz sobie poradzilem skopiowalem z sieci katalog w ktorym kumpel zainstalowal se gre i smiga
![]() &^%* z plyta mimo wszystko dzieki ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
Data rejestracji: 27.08.2003
![]() ![]() |
Sprubuj poprośić kumpla o format obrazy cd2 który przenosi info o zabezpieczeniu (mds, ccd, bwt) i wypal z odpowiednim profilem
|
![]() |
![]() |
#7 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 06.01.2003
![]() |
No to ja mam wyjscie na 2CD jesli komus niebedzie przyjmowal 2 plyty to zakoncz instalacje na 1CD tylko tak zeby ta polowa co sie nagrala zostala na dysku i pozniej z 2CD bierzesz pliki zaczynajace sie pakX.pk3 one tam folderze na plycie sa i kopiujesz je do folderu nagranej do polowy gry FOLDER " MAIN" wklejasz i to wszystko!!! no i jak ktos ma cracka to go nagrywa i gierka chodzi jak miodzio
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#9 |
Nowy na forum
![]() |
instalka w cod jest bardziej kumata
![]() gdybym mial cd z gra to bym sobie poradzil (chyba ![]() najwazniejsze to ze gra niewazne jak ale smiga ![]() |
![]() |
![]() |
|
|