![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Registered
Data rejestracji: 22.11.2004
![]() |
CD-COPS - kopiowanie ?
jak zrobic kopie np. gry Hugo Wielka Ucieczka zabezpieczonej cd-cops 1.41 ?
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Registered
![]() |
wypalilem 2 plytki cdr blindwriterem, alcoholem 120 i nic mowi ze to niewlasciwy cd-rom, albo pyta o kod ?
Ponoc dziala to tylko na niektorych płytkach ? |
![]() |
![]() |
#3 |
Registered
Data rejestracji: 04.01.2003
![]() |
Witam.
Ja zrobiłem kopię cd-cpos 1.63 Hugo Canoncruise programem alcohol 1.9.2.1705 na profilu cd-cops w włączona analizą dpm-(pomiar wysoki). Gra działa,jeżeli mam w alcoholu załączoną emulację RMPS. Zrobiłem to na Liteon LTR 52327S. Pozdrawiam Giena |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered
![]() |
Mam moze banalne pytanie ale na czym wlasciwie polega zalaczenie emulacji RMPS, czy pozalaczeniu tej opcji w programie, mozna wylaczym program Alcohol, czy laduje sie wtedy cos cos powoduje ta emulacje , nie czuje zabardzo tego umolowania ?
Pozdrawiam i z góry dziekuej za informacje ! |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered
![]() |
ps. czy ma znaczenie płytaka na ktora sie nagrywac, bo gdzies slyszalem ze ponoc tak, a jezeli tak to jakie plytki sa najlepsze ?
|
![]() |
![]() |
#6 |
Registered
Data rejestracji: 04.01.2003
![]() |
Witanko ponowne.
Załączenie emulacji RMPS spowoduje,że nagrana płyta z RMPS bedzie działała,gdyż jest wtedy zrzucona sygnatura płyty(oryginalnej) do obrazu. Oczywiści tak nagrana płyta powinna działać jak oryginał. U mnie tak działa np HugoCC,Hitman 2 Sileny Assassin. Przepraszam za zbyt skomplikowany język ale inaczej nie potrafie wytłumaczyć. Co do płyt to nie mam zdania,gdyż kopie działaja na różnych płytach(np BenQ-cdr52,Verbatim48) Giena |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered
![]() |
OK, dzieki serdeczne, niema problemy jezyk jest zrozumialy tylko ciekawilo mnie w jaki sposób ta emulacja jest zalaczona, czy to jest jakis driver dodatkowa uruchamiany w windowsie czy potrzebny jakis dodatkowy programik, np. demaon tools, czy jak w alcoholu zalacza sie opcje emulacji to co wlasciwie on zmienia ze ona dziala skoro sie jego zamyak ?
proprowadze dzis proby i dam znac ! Powodzenia Roman |
![]() |
![]() |
#8 |
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
nie da się zrobic kopii 1:1 płyty zabezpieczonej Cd-Cops.
Tylko Alcohol 120% z emulacją RMPS
Jak mądrze zadawać pytania Ostatnio zmieniany przez Maciej : 22.11.2004 o godz. 20:55 |
![]() |
![]() |
|
|