Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray

Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video).

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 05.12.2004, 11:23   #1
teo32
Obca Forma Życia

Data rejestracji: 30.12.2002
teo32 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
SafeDisc 2 i 2.8 Pomocy!!!!!

Witam mam mały problem próbuję ostatnio zrobić kopię płyt do nawigacji zabezpieczonej SafeDisc 2 i 2.8 i wszystko się sypie. To znaczy kopie są bee ***61514;)). Wcześniej bez żadnego problemu robiłem kopię tych płyt. W małym skrócie napiszę, co robiłem i na czym to robiłem żeby uprzedzić zbędne pytania. A wiec System xp dysk 160 G ram 2x256 procek P4 nagrywarki - Lite-on LTR-52327S ( QS58) Lite-on DVDRW SOHW-832S (VSO8) Płyty, na których wypalałem to: Verbatim DataLife, Samsung Digitall, Verbatim Super AZO.(Coś około 20szt poszło do kosza) soft clone, alkohol, GameJack 4 ( aspi do wyboru do koloru) Robiłem to wszystko w różnych konfiguracjach i nic, łącznie z kasowaniem systemu formatowaniem C i wgraniem go od nowa. Próbowałem na czystym systemie z samym alkoholem i nic. Potem dogrywałem soft i dalej nic!!.( Oczywiście alkohol jak zrzuca obraz płyt to pokazuję jak należy błędne sektory od 800 do 5tyś parę, natomiast do nagrywania ustawiałem z korekcją EFM, próbowałem też z korekcją danych subkanałowych, w trybie wszystko RAW-DAO) Testowałem pamiątki są ok. Dostałem piany skasowałem cały system., usunąłem partycje zrobiłem nowe i dalej nic!!! Jeszcze trochę to mnie trafi >>>>> I co teraz mam robić? ( kompa na śmieci? a może go polać dobrą wódeczka to się upiję i w końcu odpuści?)
teo32 jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  

Twoje uprawnienia: