Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray

Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video).

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 30.10.2002, 11:46   #1
neikula
Nowy na forum

Data rejestracji: 29.01.2002
neikula w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
czym zabezpieczyć audio

Cześć. Dawno mnie tu nie było! Świetenie się rozwija to formu i cały serwis.
Ale przechodząc do teamtu, jakim programem jest najłatwiej zabezpieczyć płytę audio. Chcę sobie spróbować. Nie zależy mi na specjalnie trudnych i skomplikowanych zabezpieczeniach, wystarczą najprostsze. 8)
neikula jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 30.10.2002, 12:12   #2
bgn
`

Data rejestracji: 10.08.2001
bgn niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
no to wez sobie cloneaudioprotektor, zabezpiecz sobie .
Albo gwozdziem porysuj.
Paranoja -
bgn jest offline  
Stary 30.10.2002, 15:17   #3
neikula
Nowy na forum

Data rejestracji: 29.01.2002
neikula w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
why?

dlaczego paranoja? :cool:
neikula jest offline  
Stary 30.10.2002, 15:59   #4
grzeniu
XV1100

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Re: why?

Cytat:
neikula napisa***322;(a)
dlaczego paranoja? :cool:
Ano dlatego, ze nikt tu nie lubi tych co zabezpieczaja nie swoja tworczosc tylko z reguly muze sciagnieta z netu (wiec za friko) a takich tu najwiecej sie pyta jak zabezpieczac.
Stary 10.11.2005, 01:56   #5
majkryss1
Nowy na forum

Data rejestracji: 09.11.2005
majkryss1 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez grzeniu
Ano dlatego, ze nikt tu nie lubi tych co zabezpieczaja nie swoja tworczosc tylko z reguly muze sciagnieta z netu (wiec za friko) a takich tu najwiecej sie pyta jak zabezpieczac.

grzeniu z szacunkiem 8 ) ale nie oceniaj jak nie wiesz kto prosi o pomoc, ja na przykład też szukam takiego rozwiązania (zabezpieczenie płyt AUDIO) ponieważ zajmuję się produkcją muzyczną (komponuję muzykę i nagrywam ją) a dokładniej robię pamiątki dla dzieci w przedszkolach, a rodzice lub dyrekcja kupują płyty z nagraniami swoich pociech.
Ja natomiast nie lubię wciskać ***8222;Kota w worku***8221; i daję najpierw płytę do akceptacji.

Pewnego razu miałem zlecenie na dużą produkcję, miesiąc ciężkiej pracy po 14 godzin dziennie, wreszcie produkt gotowy i wręczam CD Pani dyrektor do akceptacji.
Po kilku dniach słyszę od pani dyrektor, że nie jest tą produkcją zainteresowana.

Nasówa się do głowy jeden wniosek produkcja jest kiepska

Ale..... po pewnym czesie od znajomych dociera do mnie nowina
Pani dyrektor bezczelnie skopiowała ***8222;miesiąc mojej pracy***8221;!!!!!!!! i płyty dała dzieciom w paczkach na prezent mikołajkowy
Myślę że sporo w zamian za moją uprzejmość zapłaciłem!!!

Teraz napiszę jaki Pani dyrektor miała w tym interes?
Jej koszt prezentów mikołajkowych - (1,00 PLN - płyta, 0,50 PLN - pudełko, 1,00 PLN - wydruk kolorowej okładki = 2,50 PLN x 100 dzieci to jest łącznie 250 PLN)
Rodzice natomiast składają się na takie paczki 20 ***8211; 30 PLN x 100 dzieci = 2 000 ***8211; 3 000 PLN
co daje
1750-2750 PLN W KIESZENI PANI DYREKTOR

Reasumując "niezły wał" ta pani powinna być pod stałą opieką prokuratury
I sam powiedz jak tu takim "CWELOM" nie utrudnić, choć trochę życia!!!!!
majkryss1 jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: