![]() |
Ilość załączników: 3
Niech będzie ImgBurn tylko nie wymyślaj teraz Roxio lub itd. bo mieszkam niedaleko Ełku i przyjadę i to wypalę i kraty browaru zażądam.
Załącznik 51451 Załącznik 51452 Załącznik 51453 |
jeżeli wybieram tak jak Ty potem iso+udf i samo udf to jest błąd
|
Ilość załączników: 3
Zamęczysz nas tu;) chyba napiszemy program do nagrywania dla ciebie:haha:Załącznik 51455
Załącznik 51456 Załącznik 51457 |
A ile obraz zajmuje - bo chyba za malo miejsca:)
|
A więc po kolei! zrobiłem na próbę dwa obrazy tym DTp.z profilem Tages-są to Infernal:4.38GB+2kb MDS(kiedyś już o tym pisałem,ta gra działała z obrazu.ale nie zrobiłem kopi na płytce) druga gra to StalketCS-Alcohol sobie nie radzi:taktak:waga ta sama??? -chyba jednak zainstaluję Nero:>
Utworzyłem 2 patrycję dysku(miałem problem)i zaraz zainstaluję te gry z obrazu i zobaczę czy będą dzialać???-w żadną nie gralem chodż mam już je jakiś czas:haha: I jeszcze inne pytanie-jak zainstaluję to z jakiego napędu grać??? SCSI czy IDE bo nie znam się na tym demonie??? |
Ide -wyższa półka
|
:jupi::fala::przybij5: :spoko:Infernal zainstalowany-do tej gry nie ma działającego cukierka-gra działa z obrazu z napędu SCSI.Teraz instaluję Stalkera! Muszę teraz skopiować Infernal na płytkę aby w razie czego mieć obraz-chyba ''przeproszę''Nero6:taktak: 2-0 Stalker też działa z tego samego napędu!!!Ciekawe czemu Alcohol nie wspiera Tages?-Muszę teraz ''zaciskać półdupki''aby pokombinować z moimi grami(89)zanim minie te 20dni.
|
I d...nie mogę tego wrzucić na płytki ani ImgBurnem (błąd) ani Nerem(nie podobają mu się moje płytki) A YASU wywala taki komunikat:help: Wiem już o co biega ,ale nadal nie wiem jak temu zaradzić-płytka verbatim ma 4.7 GB a w Nero pisze 4.48
|
W DT dodaj napęd IDE i w nim montuj obraz.
DT-Narzędzia-Menadżer wirtualnych napędów-Kontroler napędów IDE włączony - zaznacz jeden albo dwa napędy, OK. Napęd IDE to "wyższa półka" - on "udaje prawdziwa nagrywarkę" |
Mam tak zrobione + jeden napęd alcohola
|
Cytat:
Za malo miejsc na plycie - pisalem wczesniej;) |
Cytat:
|
Na plyte DVD+R wejdzie 4484MB czy jakos tak. W kazdym badz razie do 4.5GB. O przepelaniu DVD zapomnij, prawie nic nie zyskasz a mozesz zepsuc plytke.
Jesli na tym screenie sa 2 obrazy gier to na jednym DL tez sie nie zmiesci. Jedyne co mozesz zrobic to nagrac jeden obraz na jedna plyte DL. |
i tak chyba zrobię płytka DL kosztuje z 5zł.więc warto .
|
Mozesz edytowac obraz i wyrzucic directx czy jakies inne *******y - ale potem moze byc problem z gra (moze nie przejsc weryfikacji:). Jak masz dvd-rw to sprawdz
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:42. |