![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Otaku
Data rejestracji: 06.11.2003
![]() |
Safelock i programy do niego potrzebne
Witam..
Mam testową wersję SafeLocka. Obecnie zainstalowane mam też na kompie BlindWrite i Alcohol120. I teraz 2 pytanka: 1. Z tutoriala zamieszczonego na cdrinfo wynika, że potzebuję CDRWin do zrobienia obrzu ISO w trybie DAO-RAW. Czy mogę użyć BlindWrite, do zrobienia tego obrazu (znaczy się nagrywam na CD-RW, a potem zrzut do ISO (DAO-RAW)za pomocą BW)? Czy KONIECZNIE to musi być za pomocą CDRWin? 2. Czy nagywać muszę KONIECZNIE za pomocą CloneCD, czy mogę zamiast niego użyć Alcohol? Jesli tak, to jakie ustawienia powinny być w Alcoholu? Uwaga dotycząca próby nagrania w Alcoholu: Obraz który robię ma tylko 2,5 Mega (specjalnie tak mało, bo na razie tylko testuję więc dałem małe pliczki), a podczas nagrywania pyta się o overburning i nadpala do ok. 702.8 Po czym jak już nagra płytkę, to nic na niej nie ma (tak jakby była czysta). Info: Nagrywarka: LG 8400B (a więc posiada wszystkie potrzebne technologie) Program do robiena obrazu DAO-RAW: BlindWrite Program do wypalania obrazu z zmodyfikowanym TOC: Alcohol 120% Bardzo proszę o odpowiedź (najlepiej autora progamu, bo w końcu on powinien wiedzieć najlepiej ![]() Pozdrawiam.
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|