![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 24.05.2005
![]() |
Driver oraz iniemamocni
Witam serdecznie!
Znalazłem kilka postów na temat tych gier ale w żadnym nie jest napisane czy się da czy się nieda skopiować w/w gier. Mam orginały gier "Driver" (extra klasyka) kupione w empiku oraz gre "iniemamocni". Na obydwie mam rachunek żeby nie było że chce rozpowszechniać grę, w skrócie gra ma być dla dzieci a niestety orginałów boje się im dać bo po tygodniu nic z nich nie odczytam! Bo porysują! I doszedłem do wniosku że najlepiej zrobić kopie, co według polskiego prawa jest dozwolone. Z tego co się doczytałem obydwie gry zabezpieczone są SecuRom 5.03.13.0021 oraz 5.03.13.0026. Próbowałem już alcoholem 120% ustawiłem opcje SecuROM *NEW* 4/5 ale niestety przy próbie uruchomienia gry wyskakuje błąd o zabezpieczeniu antypirackim.. i aby wejść na www.securom.com/emulation Niestety nigdzie nie moge znaleść rozwiązania jak poprawnie skopiować te gry. Obydwie gry są wersjami polskimi! Pozdrawiam serdecznie i dziekuje. |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|